Nesze!szer

Szatmári Szilvát az érzékeny bőrre!

2015. november 06.

 

szatmari_szilva.jpg

 

A Szatmári Szilvában mindig is hittünk. Igaz, eddig belsőleg fogyasztottuk... de most már külsőleg is elkezdtük! Ugyanis a Helia-D rájött, hogy ez milyen jótékony hatású lehet, érzékeny bőrűek számára!  A Szatmári Szilvának legfőképpen P vitamin tartalma jelentős, szénhidrátot, gyümölcssavakat, ásványi anyagokat , Na-t , K-t , Ca-t , C vitamint tartalmaz, ezért elsősorban a gyulladásra hajlamos érzékeny bőr kezelésére és táplálására alkalmas.

PhytoCellTec™nunatak® a Saponaria pumila (Törpe szappanfű) virágból kinyert őssejt, amely különleges alkalmazkodóképességének köszönhetően túlélte a Jégkorszakot. A mai napig jéggel övezett hegyeken (nunatak) elterjedt, folyamatosan alacsony hőmérsékletnek és magas UV sugárzásnak van kitéve, ezért olyan önvédelmi mechanizmust fejlesztett ki, melynek segítségével védekezni tud ezen környezeti ártalmakkal szemben. A Saponaria pumila túléléshez szükséges tulajdonságait a PhytoCellTec TM technológiával kivont Nunatak® őssejttel az emberi bőrbe is át lehet vinni. A NunatakR Őssejt és a Szatmári Szilva hatására javul a bőrszerkezet, fokozódik a sejtek aktivitása, csökken a ráncok mélysége. A sorozatot minden érzékeny bőrűnek ajánljuk, akinek a bőre igazi megújulásra vágyik. Na, ugye most már mindenki nagyon okos?

A lényeg, hogy kapható szilvás-nanutak őssejtes krém kombinált bőrre, szérum, szemránckrém, krém száraz bőrre és pakolás is. Igazán kellemes az illatuk, nekünk eddig a Helia-D termékek rendesen bejöttek, most ezekkel vesszük a szeles időben kezelésbe a bőrünket. Szatmári Szilvában még sosem csalódtunk!... (és a másnaposság is elmarad!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr248052802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása