Nesze!szer

Hajadományozás gyerekeknek, mert ilyen is van!

Segíts a beteg kicsiknek!

2015. november 04.

 

 

hajadomanyozas2.jpg

 

Nincs annál megrázóbb, mint amikor egy kicsit megbetegszik, és az életéért küzd. A gyógyulásban óriási szerepe van a lelki háttérnek. Amikor a kezelések során egy kislány elveszti a haját, szinte már az utolsó csepp a pohárban. A "jófodrászok" most összefogtak, hogy a szakma legnagyobb eseményén minél több hajat gyűjtsenek össze, amelyből az onkológiai betegséggel kezelt kislányok részére parókákat készíthetnek.

Magyarországon kb. 300 új daganatos betegséget diagnosztizálnak gyerekeknél, és mivel a kezelés gyakran több évig is eltart, így átlagosan 500-550 kicsit gyógyítanak folyamatosan. A kór nemcsak testi, de lelki erőpróba is, hiszen ezek a picik kiszakadnak az otthonukból, az iskolából, a sportból, és gyakran a baráti programokon sem tudnak részt venni, tehát viszonylag "unalmasan" telnek a napok.  Ezért minden történés nagy öröm számukra. 

A "jófodrászok" november 7-8-án megrendezésre kerülő JOY Anti-Ageing Show-n, mely a szépségipar legnagyobb rendezvénye, várják azokat a nagylelkű, és hosszú hajjal rendelkező embereket, akik felajánlják a hajukat a beteg gyerekeknek. Azt kérik, hogy csak azok jelentkezzenek, akik legalább 25-30cm hosszúságú tincset szeretnének levágatni, mert ennél rövidebb hajat az elmúlt év sikeres akciójából következően már nagyon sokat összegyűjtöttünk, de a kislányok mindannyian hosszú hajat szeretnének, mert többnyire a betegség előtt is ilyet viseltek.

„Reméljük, hogy minél többen ajánlják fel hosszú hajukat, cserébe mesterfodrászaink olyan frizurát készítenek nekik, amilyet csak szeretnének!” mondja Perényi Ádám, aki a JFCLUB (jofodraszok.hu) csapatával vállalta immár harmadik alkalommal, hogy az adományozó számára a rendezvény alatt bármilyen frizurát ingyen elkészít. A levágott hajból Varga Jánosné, és a Kyroline készítői, valósítják meg ismét a kívánt parókát. A kész remekműveket az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül juttatják el a kis hősöknek a rendezők. Tehát hétvégén a JOY Anti-Ageing Show kiállításon várják az adományokat! Gyertek, segítsetek, hogy a beteg kislányok jobban érezzék magukat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr638047030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása