Nesze!szer

Mesebeli ruhák és ékszerek: Michal Negrin világa

2015. október 20.

 

 

img_3808_1.jpg

 

 

Lépj be egy titokzatos világba. Itt csak angyalok, tündérek és finom lények járnak. Itt csak pompa és csillogás van, virágok, strasszok, kövek, mindenféle női finomság. Az energiák körbe-körbe járnak, a fénylények megcsókolnak, füledbe súgnak, halkan kacagnak. Az anyagok omlanak, a rózsák kiugranak, a növények indái szépséges keretbe foglalnak.

img_3954_1.jpg

 

Michal Negrin titokzatos világában vagy éppen most, aki művész, ékszereket tervez és természetesen ruhákat is. Izraelből indult a karrierje és már az egész világ ismeri a nevét, az erre fogékonyak pedig hordják a ruháit. És most nyitotta meg második magyar boltját, a Váci utca 34. szám alatt. Ahogy a facebookon mutattuk már, Eszenyi Enikő volt a vendég és igen édes délután volt az egész. A csodálatos fülbevalókat ajánljuk mindenkinek, aki nem fél önnön lágy energiáitól, a ruhákat pedig azoknak, akik szeretik a különlegeset, a nőieset és a meséset. Azoknak, akik szeretik saját magukat is művészi energiákba burkolni, játékossá, adakozóvá tenni, az alakot nem közönségesen kiemelni. Egy kis barokk, egy kis pompa, de csupa finomság. Minden, ami Michal Negrinr. Na jó, megmutatjuk a közös képet is vele, amit már a facebookon megosztottuk egyszer  és az őszi-téli kollekciót is videón. Mélységesen szép kékek, zöldek, grafikák...

 

 

És visszamegyünk a tündéri lények birodalmába, az új üzletbe. Vigyázat, elvarázsolósan hat a hangulat, tuti, hogy rabja leszel a boltnak,  ha megengeded magadnak ezt a szépséges kirándulást! 

 negrini3.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr437996415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása