Nesze!szer

5 tipp, hogy szebb legyen a szemöldököd

2015. október 18.

 

szemoldokles.jpg

 

Minden nő számára a reggeli sminkelési rituálé hosszú perceket vesz az életéből... De mi lenne, ha mindezt megrövidíthetnéd 5 egyszerű lépéssel? Bizony ! És egyből kezd is az arcod legfontosabb részével amely a karakterét adja, azaz a szemöldököddel. Olvasd át a tippeket és hidd el, ezek segítségével, ha már szép a szemöldököd, nem kell annyit sminkelni majd!

1. Csak EGY árnyalattal sötétebb színnel dolgozz!

Így van!Fontos lépés a szép és esztétikus szemöldök formázásban, hiszen senki se szeretne vastag aránytalan szörny-szerű valamit az arcára. Ha, kell órákig válogass a drogériák különböző ceruza vagy, szemöldökpor készletéből a sminktükör előtt, de hidd el kifizetődő lesz.

2.Csak körvonalazz!

Szintén az aránytalan és ronda hatás elkerülése érdekében, javítsd fel a körvonalat és hangsúlyozd azt. Csak akkor töltsd ki az egészet, ha gond van a sűrűséggel.

3. Ne felejtsd el a highlightolást!

Hogy még szebb legyen tekinteted, fontos hogy a szemöldökcsont alatt világosabb korrektorral,vagy szemöldökporral highlightolj. Nyíltabb tekintet ad neked!

4. Töltsd ki az űrt!

Előfordulhat hogy a szemöldököd szép, sűrű, de még is egy-két korábbi elrontott kiszedésnél nem úgy nő vissza mint régen. Ilyen esetben indokolt szemöldök por használata a sűrűség javítása érdekében (vagy ceruza, de gondosan válassz színt!).

5. Próbáld ki a szemöldök festékeket!

Amennyiben hajszíned eltér a szemöldöködétől, akkor nyugodtan használj szemöldök festéke,t amelyet már minden drogériába megtalálsz. 6 hétig tart az eredmény legalább és megkönnyíti a reggeli sminkelési rituálédat is. Tuti tipp, ha a fodrásznál, hajfestéskor felkened ugyanazt a festéket, amit a hajadra tettek. De vigyázat, néhány perc után szedd le, mert nagyon gyorsan megfogja!

Hajrá lányok!

Nesze!Eszti

(forrás: harpersbazaar)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr297987473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása