Nesze!szer

L’Oréal e-nagykövet

2015. október 13.

 

lor16.jpg

 
Hogyha szépségnagykövetekről van szó, akkor a L'Oréal repertoárja kimeríthetetlen. Írtunk már Palvin Barbiról, Blake Lively-ról, Karlie Klossról, Lea Michele-ről és még sorolhatnánk... Most pedig bejelentették az újoncot, akit e-nagykövetként köszönthetünk, ő pedig nem más, mint Kristina Bazan, az ismert blogger. „Kristina egy igazi sminkmániásként megmutatja, hogyan tud bárki könnyedén merész és kifinomult sminkeket készíteni és hogyan lehet magabiztos. Világszerte arra inspirálja a nőket, hogy higgyenek a saját szépségükben. Ez az az üzenet, ami mellett a L’Oréal Paris mindig is kiállt, és ezért is vagyunk rendkívül boldogok, hogy a L’Oréal Paris csapatához csatlakozott az első e-szépségnagykövet.”- indokolta a döntést Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Brand elnöke. 
Kristina Svájcban és az USA-ban nevelkedett, és mint a legtöbb lányt, már nagyon fiatalon érdekelte a divat és a művészetek. Csakhogy a 21 éves leányzó ezzel nem hagyta annyiban és a gimnáziumi évei alatt a Lookbook-on kezdte el megosztani outfitjeit. 2011-ben elindította Kayture nevű divatblogját, aminek olvasottsága hamar az egekbe szökött és Kristina befolyásos, világszerte ismert bloggerré vált. "Hatalmas megtiszteltetés, hogy én lehetek az első e-nagykövet, és csatlakozhatok a L’Oréal Paris nagyszerű családjához. Így lehetőségem van, hogy továbbra is bátorítsam a nőket és a férfiakat, illetve hogy arra inspiráljam az embereket, hogy mindig higgyenek az álmaikban és harcoljanak érte, bármi legyen is az. Mindannyian a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból, ha támogatjuk egymást és emlékeztetjük magunkat arra, hogy semmi sem lehetetlen. Az élet tele van fantasztikus lehetőségekkel, amik csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. Ezt az új lehetőséget, hogy én is szépségnagykövet lettem, szeretném arra használni, hogy  pozitív üzenetet közvetítsek a nőknek világszerte a szépségről, mert mindenki megérdemli”- mesélte Kristina. Némileg reklám szaga van a dologban, de tulajdonképpen ez egy igazán motiváló sikersztori, nem igaz?
Nesze!Dia
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr997955454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása