Nesze!szer

Barokk inspiráció a körömre: OPI Venice kollekció

2015. október 06.

 

 

 

 

 

 

Elszaladt ez a szeptember. Konkrétan olyan erős és gyors volt, hogy voltak dolgok, melyeket észre sem vettünk. Ilyen például az OPI Venice kollekciója. Most találkoztunk vele és hát odáig vagyunk ezért a barokk romantikáért, amelyet az őszi-téli szezonra gondolt ki a körmünk számára Suzi Weiss-Fischmann: Velencéről álmodozva eszembe jut, milyen jó dolog sétáló embereket nézegetni a piazzán, pezsgőt szürcsölni a gondolában, vagy élvezni egy fagyit valami kiülős helyen, ahogy andalogsz, vagy a vízen lebegsz ebben a rendkívüli városban. Így alkottunk egy kollekciót romantikus vörösökből, dekadens kékekből, feltűnő korallból, álomszerű pasztellekből, elegáns nude, drámai sötét és fényűző metálszínekből amelyek a mindenek feletti kényeztetésnek ezt a vízióját ünneplik." Ez a látványos és elegáns kollekció 12 új színt hoz a OPI állandó színei közé és három limitált kiadást, melyek az olaszos csábítás érintésével lobbantják fel és újítják meg szenvedélyed a színek iránt." 15 darabról van szó, már megint iszonyatosan kreatív és vicces nevekkel ellátva, a gyönyörű szín mellett persze. Mutatjuk az egész felhozatalt, nekünk most a kékesen csillogóak jönnek be leginkább a szokásos piros mániánk mellett....ugye

 

 

Az árnyalatok: Érzéki dinnye A Great Opera-tunity,  krémes datolyaszilva It’s a Piazza Cake, csillámló réz  Worth a Pretty Penne, krémkávé Tiramisu for Two, elragadó vörös Amore at the Grand Canal, piros csillám Gimme a Lido Kiss, opaque krém Be There in a Prosecco, halvűányszürke  I Cannoli Wear OPI, pasztell lila Purple Palazzo Pants, feltűnő padlizsán O Suzi Mio, buja fekete My Gondola or Yours?. Szerezd meg a három limitált kiadású színt is: látványos akvamarin Venice the Party?, csillámló arany Baroque…But Still Shopping, és a mély tengerészkék Mark’s the Spot.

  • Douglas, Marionnaud és Müller üzletekben találod meg őket 2 990 Ft üvegenként. 

 

opi-venice-collection-bottles.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr237902770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása