Nesze!szer

Jázminnal és grapefruittal érkezik a L'occitane!

2015. szeptember 30.

 

 

24ps025hf15_2.jpg

 

Pierre Herméről, a macaronok mesteréről már írtunk nektek régebben. De a tegnapi L'occitane sajtótájékoztatón újra terítékre került (jesszus, de furán stílusosak vagyunk!) a cukrász. Ugyanis az orra alkotta meg a L"occi újdonságait, íme, a hivatalos leírás:

 Pierre Hermé, a cukrászat Picasso-ja 14 évesen kezdte karrierjét, Gaston Lenôtre kiváló eredményű tanulójaként. Tíz évvel később neve már az egész világon ismert volt. Az élvezetek által vezérelve forradalmasította még a legmélyebben gyökerező hagyományokat is és létrehozta az ízek, az érzékek és az élvezetek egyedülálló világát. Az Haute-Pâtisserie megalkotójaként Charles Znaty-val együtt 1997-ben létrehozta a Pierre Hermé Parist, ami mára a francia luxust képviselő Comité Colbert tagja, valamint együttműködik a Raffles és a Ritz Carlton csoportokkal is.
2015-ben barátja, Olivier Baussan kérte fel, hogy önállóan alkosson illatokat a L’occitane számára. „Minden megalkotott illatot ízként is érzékeltem. – Pierre Hermé. Kijött náluk egy jázmin-immortelle-neroli kollekció (sárgák) és egy grapefruit-rebarbara (türkiz). Mindkettő elég különleges, bár nekünk a második nyerte el jobban az orrunk tetszését. A termékek köre széles és ugye limitált darabokról beszélünk. A csomagolás gyönyörű, sőt, annál is pompásabb. Az edt 16 700 Ft mindkettőből, van testápoló 7 150 Ft-ért, kézkrém (úristen, ez nagyon jó!) 30 ml, mely 2 090 Ft  ellenében lehet a tiéd, és kényeztető tusfürdő 4 450 Ft-ért. Parfümszappan kicsivel többért, mint egy ezres, ajakbalzsam 2 350 Ft-ért és végül, de nem utolsó sorban az immortelle variációban csillámos testpúder is, amire hát nincsenek szavak, talán még a csodás lenne csak a megfelelő. De, van még egy plusz meglepijük, hisz egy mini méz-mandarin kollekció is kijött a L'occitane fanatikusok legynagyobb örömére. Megmondjuk őszintén, hogy ez illatilag bennünket annyira nem fogott meg, viszont a kezünkre gyakorolt hatását pompásnak tudjuk titulálni. A 30 ml-es kézkrém itt is 2 090 Ft-ba kerül, az ajakbalzsam pedig 2 350 Ft-ért boldogíthatja a nesszeszeredet. Egyébként az elképesztően szép karácsonyi csomagolások nem tűnnek el, sőt... mutatjuk majd azokat is! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr297864566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása