Nesze!szer

50 feletti szépülés a Vichy újdonságával

2015. szeptember 29.

 

 vichy_50_plusz2.jpg

 

Friss, könnyű és finom illatú. Ezt tudjuk mondani a Vichy most megjelent, a változókorban lévő hölgyeknek szánt kréméről és szérumáról. A Neovadiol család változott meg, illetve fejlődött tovább tulajdonképpen,  Gyakorlatilag a fiatalságért felelős hormon, a DHEA fontosságára jöttek rá, mert ennek a mértéke az évek múlásával csak csökken és csökken és csökken. 4 különleges aktív hatóanyag: Hedione, Hepes, Hydravance és egy eddig még sosem látott koncentrációjú Pro-Xylane egyedülálló kombinációja által dolgozik az új Neovadiol. Feszesít, tömörebbé tesz és komfortosabbá válik az arcbőr az ígéret szerint.

 

 

A PRO-XYLANE

A L’Oréal által szabadalmaztatott biomimetikus molekula, amely a feszesség és a tömörség forrásaira hatva segít csökkenteni a bőröregedés látható jeleit, a bőrtónus egységesebbnek tűnhet. Az előző generációs Neovadiol krémekhez képest 10x-es koncentrációban.

Bőrfelszín: HEPES

A bőrfelszíni természetes hámlást szabályozva, segít serkenteni a sejtmegújulást, és hatékonyan harcol az érdes bőrfelszín ellen.

Teltebb kinézet: HYDRAVANCE

Egy új generációs hidratáló, amely rögzíti a bőr belsejében a vizet (saját súlyának 82%-ának megfelelő vizet képes magában tartani), miközben segíti a természetes hámlást. A bőr hidratált és sima, puha és kellemes tapintású lehet.

Lipid feltöltő: HEDIONE

Ez a jázminsav-származék segít növelni a természetes lipid termelést, ami a faggyúban található, azonban a bőr hormonális változásai során lecsökken. Komfortérzetet és rugalmas tapintást kölcsönözhet.

Azt nem tudjuk nektek mondani, hogy fantasztikus a hatása, mert ugye nem vagyunk még a korosztályban. De egy biztos, állagra és illatra igen kellemes. A gyógyszertárakban találod meg, akár karácsonyi ajándéknak is remek lehet majd, száraz és normál bőrre is van variáció.

 

Vichy Neovadiol Arckrém 50 ml - 8 999 Ft

Vichy Neovadiol Szérum 30 ml - 10 499

 

 

vichy_50_plusz1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr137805770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása