Nesze!szer

Liptai Claudia a lilás árnyalatú fehérneműkre esküszik

Triumph rendezvény, ami minden nő lelkének járna

2015. szeptember 26.

 

triumph_uj2.jpg

 

 

triumph_uj5.jpg

 

triumph_amourette.jpg

 

A héten hivatalosak voltunk a Triumph évi rendes sajtóeseményére. Már tudtuk előre, hogy fotózni nem lehet, mert majd a két sztár márka nagykövet menedzsmentje által elfogadott képeket közölhetjük csak le. Oké, van ilyen, vagy hát láttunk már ilyet. 17.30-ra szép rendben fel is sorakoztunk a helyszínen. Ott volt mindenki, aki számít, és persze az is, aki nem... )igaz, a nem szabad képet készíteni utasítás miatt kedves pajtásaink az ajtóból fordultak vissza, mert az ezt közlő mélt nem kapták meg). Mi vártunk türelmesen, hisz már Liptai Claudia, Ábel Anita, a cuki pocakos Tatár Csilla és a "hétköznapi" márka arcok is felsorakoztak szépen fél 6-kor a MOM Parkban. Ám valami zűr lehetett az űrben, mert csak nem kezdődött a muri 18.10-kor indult végül a buli, igaz, akkor mi már némileg untuk a várakozást, de mindig vannak kedves barátok, akikkel végtelen jókat lehet a régi időkről csevegni... csak a család ne boruljon ki a késői hazaéréstől...ugye... Aztán csak elkezdődött az egész! Jöttek a modellek sorban, akik prezentálták az idei trendet. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb fehérneműk, bugyik, melltartók vonultak fel fiatal hölgyek testén. Igaz, a hálóingeket előtte illett volna kivasalnia a stylistnak, erre háklis az, aki csinált már egy-két bemutatót életében (bocsi!). Tatár Csilla nagyon összeszedetten, profin vezette a rendezvényt, hozzá kell tegyük, Ábel Anita pedig ultra humoros volt. Liptai Claudia is elmondta a magáét, igazán szókimondó volt, mint mindig.

„Ha belépek egy Triumph üzletbe, akkor tudom, hogy akkora vagyok, amekkora a méretem – nálam ez nagyon fontos szempont egy márkánál.  Ráadásul rendkívül időtállóak, annak ellenére, hogy rendszeresen mosógépben mosom őket, van 15 évvel ezelőtt vásárolt melltartóm is (ugye, mindenki a kézi mosást javasolja, de a mi darabjaink is jól bírják a gépi tisztítást!). Valójában egyik darabra sem tudnék nemet mondani, a body is nagyon izgalmas, a királykék és lilás árnyalatok pedig gyönyörűek. Szeretem, ahogy beleköltöznek a színek a fehérneműkbe” – vélekedett az új kollekcióról Liptai Claudia. „Ha alsóneműről van szó, akkor én a brazil tangára szavazok, melltartóknál pedig a csipkés modelleket kedvelem, mivel optikailag picit kicsinyít a mellen, ami egy bizonyos méreten és életkoron túl szerintem nem hátrány” – tette hozzá a színész-műsorvezető.

 

triumph_uj3.jpg

 

Két dolgot szeretnénk elmondani még az estéről, amellett, hogy mi is igen kedveljük a Triumph fehérneműit.

Az egyik, hogy amikor már a sokadik kislány vonult végig a székek mellett az új darabokban, volt egy igen vicces jelenet. Kicsit uncsi volt a huszadik bugyi, de lássanak csodát, egyszer csak megjelent egy fiú modell is: alsónadrágban. És jé, felébredt az úri közönség, végre élet költözött a terembe. A srác akkora nézettséget kapott, hogy csodáltuk, hogy bír egyáltalán végigtrappolni ennyi kíváncsi tekintet között. (A show után közöltük is vele: te voltál a nap hőse!).

A másik, amiről mesélnénk még, némileg önbizalmat erősítő jellegű. Ugyanis a modellek gyönyörűek voltak. Nemcsak a fehérneműk, a lányok is. Viszont, mindegyiknek narancsbőrös volt a feneke. Kicsit, de szabad szemmel azért jól láthatóan. És most is nem kezdünk el papolni arról, hogy hű, de szörnyű. Meg kell mondjuk, ez számunkra adott némi önbizalom tuningot. Hisz nálunk is van narancsültetvény azért rendesen, de jól esett látni, hogy azokat sem kerüli el ez a dolog, akik a testükből élnek.

Szumma szummráron, a következő évi rendezvényre még több fiút szeretnénk kérni és ha lehet, ne legyenek tökéletesek a bemutatós lányok nekünk ez jól esett. Ja, az új Amourette kollekciót pedig jól meg is nézzük magunknak, lehet, hogy beújítunk valami színeset, ha már Clau mondta...

 

triumph_uj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr727837880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása