Nesze!szer

Clarins ősz, ami árnyaltan segít a szépségnek

2015. szeptember 23.

 

 

clarins_day.png

 

A Clarins idén ősszel a natúr szemsminkre, a vörös ajkakra és a füstös szemekre szavaz, óriás pillákkal. Nem meglepő azért, tegyük hozzá. Viszont ez az egész kivitelezhető úgy, hogy natúr marad az összhatás és nem vásári és közönséges. Pretty Day & Night a kollekció neve, te döntöd el, mikor és hogyan szeretnél tetszeni magadnak. Két limitált paletta is érkezik, jojoba olajjal a matt szemhéjfestékhez, hogy tápláljon is. Az arany tok estére, barnára változik és a lila is felbukkan benne. Új szemceruzák is jöttek, három árnyalatból választhatsz. Nagyon khol látvány, mondják ők és nekünk is tetszik ez a kis szójáték. A Crayon Khól lilája imádatunk tárgya, az Ombre Matte szemhéjfestéket pedig némi ügyességgel mesterien lehet használni. A két rúzs közül természetesen a red paprika izzította fel a hangulatunkat. Annyira szeretjük a Clarins termékeit, hogy csak na. Finomak, nőiesek és jó minőségűek. Íme az árak és a portékák.  

Szempaletta 11 900 Ft, Craam To Powder Matte Eyeshadow 6 300 Ft, Szemceruza 4 000 Ft, Szemöldökceruza 4 100 Ft, Szájkontúr 4 100 Ft, Rouge Eclat 6 600 Ft 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr167800450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása