Nesze!szer

Bőrpíros helyzetre, pigmentáció elleni csoda, már használni is kezdtük!

2015. szeptember 21.

 

 

clarins_krem.jpg

 

A minap, amikor megismerkedtünk a Clarins újdonságaival, rögtön lecsaptunk egy új szérumra. Egyszerűen, amit ígér, az számunkra nagyon fontos megoldás lenne, ugyanis némi pigmentációs probléma bukkant fel az arcunkon (értsd: barna folt). De mondjuk is, mi ez az újdonság, ami izgalomba hozott bennünket.

Történt, hogy a Clarins azonosított egy kommunikációs rendszert, ami gyakorlatilag a sötét foltok megjelenéséért felel, ezt hívjuk exoszómáknak. A keratinocitáktól és a melanociták felé irányuló sejt üzenetközvetítők tulajdonképpen ők. Amikor rossz üzenetet kapnak, mondjuk sok napsütést, vagy gyulladást észlelnek, akkor részt vesznek a melanin túltermelésben, ez az, aminek nem örülünk. Így keletkeznek a pigmentációs zavarok(,minta mi orcánk felén a kis alig látható, ám igen zavaró barnaság, amit orvosolni szeretnénk).

Így egy igazán úttörőnek tekinthető szérum készült ennek az egész folyamatnak a felismerésével. Ez az új szérum a pigmentáció elleni harcba(n) is bevethető, ráadásul úgy, hogy nem befolyásolja az arc tónusát. Eddig ugye olyan készítményekkel találkoztunk, amelyek gyakorlatilag fehérítettek, úgy gondolták orvosolni az orvosolandót. A Mission Perfeciton Serum formulája a növények és a tudomány legjavavának kombinációja, acerola kivonattal dolgozik, ami blokkolja a rossz üzeneteket és hexylresorcinollal, ami csökkenti a sötét foltok kialakulását. Állagra egy igazán jó szérumot érzel, finom illattal. Vigyázz azért, mert ilyenkor még kötelező, akarjuk mondani kötelező és még mindig hangsúlyoznánk: kötelező használni rá fényvédő krémet is. Mert ugye a csúnya pigmentáció  tovább is terjedhet, ha újabb napsugarak érik. Bőrpírnál is hasonló a helyzet, ha erre alkalmazád, legyél olyan kedves, a szoláriumnak az utcáját is felejtsed el.

Szumma szummáron: mi ebbe a Clarins újdonságba annyira belezúgtunk, hogy már használni is kezdtük. Finom, korall színe van, reggel és este is bevetjük, a szokásos krémünk alá. És feszülten figyeljük, mikor kezd csökkenni a pigmentációs barnaságunk. Nagyon hiszünk benne, már egyenletesebb picit a bőrünk!

Clarins Mission Perfection Serum 14 300 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr887805556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása