Nesze!szer

Bourjois szempillaspirál furaság, ami meglepően jó!

2015. szeptember 20.

 

 

bourjois_szempillasp.jpg

 

Hogy mi a szösz?  - kérdezhetnétek jogosan. Mert ugyanis tényleg szöszről beszélünk, ha elmeséljük nektek a Bourjois új spirálját, vagyis spirálozó újdonságát. Két fázisban kell dolgoznod vele, illetve háromban. Elsőre simán szempillaspirálozol az eddigi kedvenceddel. Majd jön a Lash Machine fázis, ami kis fehér szálak összessége van az applikátor végén, ez lesz a második réteg. Majd a harmadik megint a spirálozás, jöhet a szokásos feketéd, vagy barnát. Az eredmény pedig magáért beszél, tényleg hosszabbak lesznek a szöszölés után a pillák. Jó hír, hogy lencséseknek is ajánljuk, nem megy bele a szembe.

Tehát a meglévő spirálod mellé szerintünk szerezz be egy ilyet is, mert nem tapad, csak szépít, ha ezt is beveted. Nekünk bejött, a múltkori blogger találkozón keltette fel az érdeklődésünket és még a legszkeptikusabb sznob ismerősünknek is leesett az álla. 

Bourjois Paris Lash Machine 3 200 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr397800336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása