Nesze!szer

Jártál már itt az Édeseddel?

2015. szeptember 16.

 

 

edesem5.jpg

 

edesem6.jpg

 

Van egy cukrászda Budán, mi néhány hónapja nyitott. A motiváció erős volt, hisz egy sütni igen nagyon tudó blogger, Márk Szonja nyitotta. Hétvégén arra jártunk. Csodálatosat ettünk. Ne Rigó Jánosra és Francia krémes barátjára gondoljál, hanem isteni pitékre, cupcakekre, pohárkrémekre, csokis habcsókra, fügés-omlós kekszre, pogácsára. Olyan "áfonyásbanánosfehércsokiscupcake"-et választottunk, hogy azóta is visszasírjuk és bosszankodunk, miért nem ettünk rögtön kettőt belőle.

Az Édesem a Kis Rókus utca és a Tizedes utca sarkán található, a Millenáris mögött gyakorlatilag. Kutya- és gyerekbarát (ahogy látod) a hely ami egyébként nagyon újhullámos designt-t is kapott. De leginkább finomság barát az egész, bennünket elvarázsolt az Édesem. Minden egyéb ITT, mi megírtuk a postot és megint kell egy kis édességet ennünk. Járjatok arra, bűnözzetek, kényeztessétek magatokat minőségi cukrossággal!

 

 

 

 edesem7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr527789894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása