Nesze!szer

Nobel-díjas felfedezést az arcra?

2015. szeptember 10.

 

 

 

art_pho_hydra_3moist_a4_300dpi.jpg

 

Egy kalandozós kérdéssel kezdjük. Mi az, amiben norvég, himalájai és hawaii összetevők vannak? Nem, nem egy turisztikai magazin, hanem az Artistry új Hydra-V termékcsaládja, mely arcápolókat tartalmaz.

Tegnap a facebookon már meséltünk nektek róla, hogy ennek a sajtótájékoztatóján jártunk (Odett és Patrícia kép). Az újdonságokról saját tapasztalatunk még nincs, mert ugye fél nap alatt tesztelni nem tudunk, de azt gondoltuk, elmondjuk a lényegét a dolgoknak. Ezeket a most megismert kékbe csomagolt kozmetikai cuccokat 35 év alatt ajánljuk, minden bőrtípusra van benne termék, arclemosó habtól a frissítő tonikig, a tápláló gél-krémig. Mert azt ugye minden szépség iránt fogékony lány tudja, hogy a bőrsejtek optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vízre van szükség. (Iszol te rendesen? Tudod, Budapesten vannak már ivócsapok is!).

Most térünk át a címzben jelzett dologra.Egy Nobel-díjas kutatás során azonosították az aquaporinokat, amelyek mintegy öntözőrendszer fogják közre a sejteket és szállítják a vizet a membránokon keresztül. Ellenőrzik a víztartalmat és szabályozzák azt, meg ugye segítik a tápanyagok ellátását. Ez a felfedezés inspirálta az Artistry szakijait is arra, hogy megalkossák a Hydra Komplex formulát. És mik találhatóak a formulában? Norvég fjordvíz, himalájai rózsaszín kősó és hawaii acai bogyó, ez utóbbi erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét. A terméktesztek igen jó eredményeket adtak, Odett is arról számolt be, hogy eléggé megkedvelte őket. Mi az összes darab közül a Frissítő gél-krémet fogjuk használni mostantól reggelente (15 500 Ft) és olykor a Tápláló szérum koncentrátumot (22 000 Ft). Nem egy olcsó kategóriás vonal, de nem is a luxus drága. Igényes a kiszerelése is, jól mutathat a polcokon, de az a legjobb, ha a használat után a te arcod mutat jól. Aki már nem kap hidegrázást az Amway szó hallatán, az bátran próbálja ki ezeket, első blikkre nekünk határozottan tetszettek! 

 

art_pho_hydra_lineup_300dpi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr987774792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása