Nesze!szer

Mikor kezdesz el élni?

2015. szeptember 07.

 

adidas_pack_femme_50ml_only_rgb.jpg

 

 

Zséniál, azt kell mondanunk az adidas új illtainak marketingjére. Némi spiritualizmus, némi motiváció és egy elgondolkodtató üzenet:  Valójában mikor születünk meg? A kérdés elgondolkodtató. Adidasék azt mondják, akkor, amikor felfedezzük a bennünk rejlő kreatív énünket. (Mélyen el is gondolkodtunk, akkor nálunk ez mikor következett be... - szólunk, ha rájöttünk!) Ám a lényeg, itt van két új adidas illat. Nem szoktunk tűzbe jönni ilyesmitől, de a női változat jó kis üvegcséje megtette a hatását, kezünkbe vettük és megszagoltuk.

A Born Original női illat édes, de nem idegesítően. A cukrozott alma vibráló édességével játszik. A lédús jegy új megvilágításba helyezi, kiemeli a frissítő bergamottból, sárgabarackból és narancshéjból kevert koktélt. Majd előbukkannak a ringatóan bársonyos összetevők, egzotikus kókusz és jázmin kettőse, a melyet tonkabab koronáz meg.

A Born Original férfi illat pedig szerintünk pikáns. Elsőre a gyantás fahéj jegy emelkedik ki, mely finoman olvad a szívillatban felbukkanó rebarbara és ibolya levél akkordokba, költőien zöld jelleggel ruházva fel az illatot, majd az alapillat fűszeres jegyei, feketebors és narancsolaj teszik tökéletessé a kompozíciót. Nem a megszokott pasi lötty, az biztos, eredeti elgondolás.

Magyarul nem találtuk meg a reklámot, pedig elég kreatív ez is. De azért mutatjuk, Charlotte Carey az egyik főszereplő:

 

 

 

 

Adidas Born Original Eau de Parfum30 ml (6650.-Ft),  50ml (9999.-Ft), 75ml (125 ml),     tusfürdő 150ml (2700.-Ft,    testápoló 150ml (2700.-Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr37763976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása