Nesze!szer

A legjobb pasit keresik..

2015. szeptember 04.

 

 

 face_of_saxoo_06.jpg

 

 

 Ugye, ti is szeretitek a jó megjelenésű pasikat. Mi igen, számunkra az igényesség igen fontos. Van egy verseny, ami fel is keltette az érdeklődésünket. Már több mint 120 jelentkeztek a Face of Saxoo szervezésében meghirdetett férfi modellversenyre. A szervezők célja, hogy megtalálják azt a férfi karaktert, aki, vonzó, megnyerő megjelenésével képviselni tud egy nemzetközi márkát. A szeptemberi előválogatás után, a döntőn a hazai hírességek szakavatott tekintete előtt kell a fiúknak a legjobb formájukat bemutatni. A zsűriben Kulcsár Edina Miss World 2. helyezett, Schiffer Miklós stílus tanácsadó, Bus István Playboy főszerkesztő, Tomán Szabina topmodell,  Czanik Balázs aerobik oktató  is pontoz. A  nyertes 1 éves exkluzív modellszerződést kap, ahol a Saxoo London márkát képviselheti, londoni utazással és egyéb értékes nyereményekkel kiegészítve.

A 12 legjobb fiú, a döntőben október 3-án a Symbol Budapest kifutóján lesz látható. Mi egészen biiztosan jól megnézzük majd őket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr407757428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása