Nesze!szer

Az Avicii új klipjei magyar stábbal készültek!

2015. szeptember 03.

 

avici_kezdo.jpg

 

avicii_meg.jpg

 

 

Avicii két új videóklipje ma debütált hivatalosan. Nem egyszerű kis tingli-tangli alkotások ezek, elég komoly darabok, melyeket nálunk forgattak. A stylist a magyar Kiss Márk volt , a fodrász Koczka, a sminkes pedig Tégely Laura. A felkérést Majoros Zsolttól kapták (Sunny Studio), akivel Márk már több alkalommal dolgozott együtt.A stáb háromnegyede magyar volt gyakorlatilag.

 

 

Márk álla szinte leesett, amikor megtudta, hogy egy külföldi klipről van szó, ráadásul Aviciinek. Az első forgatás előtt néhány nappal tudta csak meg egy egy órás meeting keretein belül, hogy miről is szól ez a filmecske, milyen szereplők lesznek benne. A svéd stáb sok mindent elmondott akkor, de például a statiszták méreteit nem, így enélkül kellett a stylistnak és Földi Julinak, az asszisztensének összegyűjtenie minden ruhadarabot. 25 szereplőről beszélünk. A Szputnyikban nagyon sok jó dolgot találtak, de gyakorlatilag plázától plázáig rohangáltak 2 napon keresztül és küldték mélen az újabb és újabb terveket az összeálíltott szettekre a megrendelőknek. A forgatás maga 3 teljes napig tartott, 2-3 órányi alvásokra volt csak idő, tehát nem kicsit volt feszített a tempó. A csapat nagyrésze magyar volt, akikkel hatalmas öröm volt dolgozni, Levan Tsikurishvili svéd rendező vezényletével. A feszített tempó ellenére mégis hatalmas élmény volt Márkék számára a munka, bankrablástól lövöldözésig számos jelenetet felvettek, a Korda stúdiótól a kőbányáig jó sok helyszínen. Aztán fáradtan összesett mindendenki, de már néhány óra múlva után úgy érezték, újra tudnák kezdeni (képen a magyar stáb, Márkék)

 

magyar_stab.jpg

 

avicii_ejszakai.jpg

 

Ekkor csörrent meg Kiss Márk telefonja újra, hogy megint lenne egy klip. Megint Avicii-nek. Csak már 5 napos lenne a forgatás, 200 statisztával körülbelül, ráadásul gyerekektől az idős emberekig lennének a karakterek. Még őrültebb hajsza vette kezdetét a megfelelő ruhák megtalálásáért, a Saxoo London nagykereskedését gyakorlatilag teljesen sikerült kifosztania Julinak és Márknak. De valahogy mégis sikerült a magyar stylistnak megugrania a lehetetlent. A színészek jó fejek voltak és a munka során nagyon sok új embert ismertek meg a fiatalok. Az egyik nap maga Avicii is beugrott, hisz a Szigeten volt koncertje. Aztán már utazott is tovább Ibizára. A stáb pedig az elképesztő kánikula ellenére állta a sarat. Bravo Márk és bravo Koczek, jöjjenek a klipek!

(A képek Kiss Márk sajátjai)

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr147757998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása