Nesze!szer

Miley Cyrus és a borzalmas ruhák kavalkádja

2015. augusztus 31.

 

miley_versace_kezd.jpg

 

 

miley5_2.jpg

 

miley6_2.jpg

 

miley_rozsaszin.jpg

 

Tegnap este zajlott az MTV Video Mowie Awards. A műsorvezető pedig nem más, mint Miley Cyrus volt. Igaz, így is figyeltek volna rá, hisz ő volt az est háziasszonya, de úgy gondolta, rátesz még néhány lapáttal. Vagy még eggyel. Aztán még eggyel Nem kevéssel. Mutatjuk a szettjeiből a leginkább brutálisakat, hogy valami érdekes jelzőt tegyünk elé. Mondjuk, a kezdő Versace megadta az alapot, az az ezüst furaság kristályokkal... hát, ahogy nagyanyám falujában mondták: kilátszott a csúnyája is.

Már biztosak lehetünk benne, hogy  visszafogott, kis fekete kifejezés úgy sem az ő divat szótárának tartozéka. Viszont zeneileg abszolút fejlődött Miley, azt kell mondjuk. Ez is valami, ugye... Hogy tetszik Miley "stílusa"?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr977748556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása