Nesze!szer

Cindy Crawfordék újra!!!

2015. augusztus 27.

 

 

cindyek_reloaded.jpg

 

 

cindyek_2.jpg

 

Egy idő után mindenkinek kiül az arcára a lelke, mondja Koncz Zsuzsa a Nők lapja interjújában, Módos Gabi fotográfust idézve. És ez milyen igaz! Hány és hány hölgyet láttunk már, akik tündöklően szépek voltak húszas éveikben, aztán valahogy megváltoztak a vonásaik és nem a fiatalság veszett el belőlük. Valami megváltozott. Ez annak apropóján jutott eszünkbe, hogy 25 éve készült egy Vogue címlap, ahol Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz és Christy Turlington mutatta meg magát egy oversize pulóverben. Most Peter Lindbergh majdnem ugyanazokat a hölgyeket gyűjtötte össze a kamerája előtt, elé. A negyvenes éveikben járó: Crawford, Christensen, Patitz, Eva Herzigova, Karen Alexander és Nadja Auermann nagyon élvezte az egész forgatást-fotózást. Mi pedig azt, hogy micsoda inspiráció arra nézve, hogy igen, lehet boldogan, jól élni és ez meg is látszik a legszebb hölgyeken is. 

The Reunion volt a project neve, van egy kis filmünk is róla. A kilencvenes évek szupermodelljei mind gyönyörűek, hogy tetszenek a "csajok"? 

 

 

 

 

cindyek_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr497737740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása