Nesze!szer

Nem lettél tele kis miteszerekkel?

2015. augusztus 24.

 

eucerin_arcoshoz.jpg

 

Ma kisütött a nap, de úgy tűnik, az igazi nyarat már sirathatják. Ilyenkor kezdjük a hajunkat, a bőrünket regenerálni. Reméljük, ti is! Nem lett tele az arcotok kis pattanással? A napozás után ugyanis a faggyú könnyebben halmozódik fel, nekünk támadt némi problémánk ez ügyben. Dimbecskék, dombocskák, kis gömböcskék. Most az Eucerin termékeit használjuk rá, mert pont erre találták ki ezeket. Nem elég tisztítani ugyanis ilyenkor az arcot, tehát nem elég elűzni azt, ami nem kell, hidratálni is kell utána. Fél krémet már elhasználtunk az erre a problémára valóból, nagyon jól beitta a bőrünk, semmi gond nem volt. Ráadásul olyan könnyű érzetet is adott, vagyis ad most is.  De te is mindenképp addig használd a kiválasztott terméket, amíg helyre nem áll a bőröd, a te érdeked! 

Mondjuk még, Eucerinék mit ajánlanak ők nektek a nyár végére, ha kicsit elfáradt a ti bőrötök is a napozásban, nyaralásban!

 

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír

A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására javallott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Antibakteriális hatású tejsav tartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását. A bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá válik. Olajmentes - szerencsére. 

100 ml, 2 690 Ft

Eucerin® DermoPURIFYER Aktív Éjszakai Arcápoló

Összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő.

50 ml 3 890 Ft

69605-ps-dermopurifyer-product-header-adjunctive-hydrating-care-at.png

 

Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30

Könnyű, nem zsíros összetételével intenzív hidratálást biztosít az akne kezelés hatására kiszáradt bőrnek. Megnyugtatja az irritált bőrt, sokkal egyenletesebbnek tűnnek a vonások.

50 ml,: 3 590 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr17718874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása