Nesze!szer

A Catrice ősz a téllel együtt jön

2015. augusztus 22.

 

catr1.jpg

 

A Catrice őszi-téli kollekciója már kapható a boltokban, aminek (szerintünk) legjobb termékeiről összeállítottunk egy kis ízelítőt. A vidám, élénk színek után ősszel előtérbe kerülnek lágy és finom földes árnyalatok. Azt beszélik, hogy idén a csokoládébarna az új fekete és, hogy az új füstös szemek meleg barna árnyaltokkal és sötét nude tónusokkal készülnek majd. Ehhez a matt és/vagy gyöngyház hatású szemhéjpúder palettákból szemezgethettek, amik textúrájuknak köszönhetően egész hosszan tartanak a szemhéjakon. A szezon megengedi, hogy kicsit vastagabbra hagyjátok a szemöldökötöket, ami így határozott keretet ad az arcotoknak - vagy a Szemöldökformázó tollal kicsit rá is segíthettek a hatásra. 
Az új rúzsok közül az intenzív mélyszilva, áfonya, merlot és padlizsán árnyalatai közül választhattok. De vannak szájfények is, az egyik legérdekesebb a Glossy Ajakfény. Ez egy átlátszó textúrájú fény, ami a felvitelkor fukszia színt képez az ajakkal érintkezve. Hogy hogyan? A szájfény színe függ az adott személy ajkának pH-értékétől, így egyénenként más-más színt kapunk. 
Ahogy a szemhéjpúdereknél, úgy a körmöknél is a sötét körömlakkok dominálnak a hidegebbek évszakokban. Viszont, a fekete és az intenzív kávé árnyalatok mellett, rengeteg természetes nude színt is találhatunk a Catrice új szortimentjében. A speciális CC Care & Conceal körömlakkok pedig keratint tartalmaznak, ami védi a körömágyat, kitölti a köröm barázdákat és kiegyenlíti a köröm egyenetlenségeit.  
Ti mit próbálnátok ki a Catrice újdonságok közül?
Nesze!Dia
Absolute Eye Colour Mono Szemhéjpúder 929 Ft
Velvet Matt Szemhéjpúder 1329 Ft 
Deluxe Trio Szemhéjpúder 1589 Ft        
Absolute Chocolate Nudes Szemhéjpúder Paletta 1659 Ft 
Hosszantartó Szemöldökformázó Toll 1089 Ft
Shine Appeal Folyékony Ajakrúzs 1329 Ft
Glossy Ajakfény 1329 Ft       
Ultimate Colour Lip Ajakrúzs 1329 Ft
CC Care & Conceal Körömlakk 929 Ft
Luxury Nudes Körömlakk 879 Ft
Luxury Lacquers Liquid Metal Körömlakk 1159 Ft
Ultimate Nail Lacquer Körömlakk 879 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr17724058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása