Nesze!szer

Ezekre (is) költjük el a pénzünket ősszel! Kollekció előrejelző

2015. augusztus 16.

 

ysl-fall-2015-lacquers.jpg

 

 

Nincs is jobb, mint amikor már látjuk a külföldi oldalakon, nagy néha az itthoni sajtóanyagokban, hogy miket várhatunk egy új szezonra. Most megint mutatunk nektek egy adagot az őszi várakozásunk tárgyából. Elsőre az YSL  lakkjai nyűgöztek le (képen) bennünket. A Fuchsia Rain árnyalat eléggé meghatott bennünket, a Douglas és a Marionnaud kiemelt üzleteiben már kaphatóak is! 

mac-studio-perfect-spf15-foundation-asia.jpg

 

mac-studio-perfect-spf15-foundation.jpg

 

mac-celestial-night-fall-2015-collection.jpg

 

A MAC-nél jön ki egy Studio Perfect Foundation, 15-ös spf-fel, egész nap frissen tartja az arcon, púder barátjával együtt. Az ezüst csomagolás igen tetszetős, reméljük, ide is hoznak belőle majd. És ugye a nagy várakozásunk: a MAC Celestial Night, hát nézzétek, milyen csillogósan gyönyörű a promó is! 

dior-miss-blush-2015-fall-1.jpg

 

dior-miss-blush-2015-fall.jpg

Ez is Vogue Fashion Night Out-on debütál majd és természetesen limitált lesz. Mi ettől a Dior Miss Dior Blush-tól készen vagyunk, mindkét limitált darab a must have kategóriába tartozik az álmainkban. Peter Philips egy 1967-es Miss Dior utalásként alkotta meg ezeket. 

 

estee-lauder-perfectionist-youth-infusing-brightening-serum-concealer.jpg

Ez az újdonságot pedig az arcunk várja legjobban. Estee Lauder presents  Perfectionist Youth-Infusing Brightening Serum + Concealer: mondják a külföldi előzetesek és mi nagyon, de nagyon kíváncsiak vagyunk. A Lauder cuccait egyébként is imádjuk, de ha ez még ragyogást is ad és a karikáinkat is elpalástolja, attól teljesen boldogak leszünk. 8 árnyalatból csak megtaláljuk a sajátunkat!

 

lancome-hypnose-anthony-vaccarello-palettes-fall-2015.jpg

 

A végére is hagytunk egy gyönyörűséget, a Lancome házának tájáról. Anthony Vaccarello kollekció, Angliában októbertől kapható, itt még nem tudjuk, hogy is lesz. Viszont szépségesek a paletták, az biztos. Mindegyikben öt különböző szín lesz, elég jól használhatónak tűnnek. Sajnos, csak külföldről szerezhetjük be őket, hozzánk nem jönnek, max. csak bőröndben. 

giorgio-armani-luxe-is-more-palette-and-pouch-fall-2015.jpg

 

Na jó, a végére még egy kis extra, ami teljesen elbűvölt bennünket. Hollywood inspirálta ezt a kis pakkot, nevezzük így, mert minden csudaság benne van. Giorgio Armani Luxe is More Palette for Fall 2015 - így hívják hivatalosan és 14 árnyalatot is találsz benne és szuper hír, hogy novembertől itthon is beszerezhetjük majd! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr607709732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása