Nesze!szer

Lakatos Márk a homofóbia ellen, Nagy Ervinnel és Árpa Attilával fűszerezve

2015. július 31.

 

zsuzsi_e_vagy.jpg

 

Kedves pajtásunk, Lakatos Márk sose fér a bőrébe, főleg, ha kreativitásról van szó. A homofóbia ellen emel szót egy nagyon vicces videóklippel. Felkért néhány ismert embert, ők is mutassák meg magukat ebben. Így Mautner Zsófitól, Árpa Attilán, Fenyő Ivánon, Tóth Gabin és sok máson át vicceskednek a Zsuzsi-e vagy című alkotásban. Miki 357 rendezte, akinek a művészetét mi igen csodáljuk. A lényeg, hogy a fejekben lévő buta sztereotípiákat kicsit a klip által is megváltoztassák, vagy megpróbálják. Jelképként egyébként a színes kezet használják, a dal alapját pedig Sickratman "elhíresült" Buzi-e vagy című nótája adta. Mi igen díjazzuk ezt, hisz a Nesze!szeren is mindig az elfogadásra és szeretetre igyekszünk buzdítani benneteket.

A teljes névsor:  Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Behnam Lotfi, Élő Márton, Erdélyi Zsolt Superman, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Herczeg Zoltán, Hlatky-Schlichter Hubert, Kamau Makumi, Király Linda, Kiss Ádám, Kótai Mihály, Kovács Geri Gerrison, Kulka János, Lakatos Márk, Mautner Zsófi, Miskovits Marci, Müller Péter Sziámi, Nagy Ervin, Novák Angéla, Polgár Odett, Paizs Miklós Sickratman, Papp Gergő, Papp Szabi, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Simon Kornél, Stohl András, Sugár Bertalan, Takács Zoltán Jappán, Till Attila, Tóth Gabi, Wossala Rozina.

A kérdés: Zsuzsi-e vagy? 

(A kampány neve: 5FORLOVE – Rights for love, Jogod van a szeretethez!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr227668104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása