Nesze!szer

Az a durva, hogy csiganyálkát kentünk magunkra hetekig! És imádtuk!

2015. július 29.

 

s4-dr_organic_csigagel.jpg

Fura dolgok történnek mindig az emberrel. Beauty bloggerként természetes, hogy mindenféle kozmetikai újdonsággal találkozunk. Van, amelyik elsőre szimpatikus és van, amelyikre csak sandítunk: tényleg?! Tavasszal jártunk egy rendezvényen, ahol csiganyálkából készült krémekkel találkoztunk a dr. Organic cégtől. Érdekesen néztünk először, de a termékek hatásáról hallottak felkeltették az érdeklődésünket. Az, hogy tulajdonképpen egyszerű halandók, tehát nem kozmetikumokkal dolgozók fedezték fel, a kezük bőre milyen szép lett, ha csiganyálkához ért. Szépen és gyorsan gyógyultak a sebek és lett hidratáltabb általa az egész. Ez a nyálka gyakorlatilag egy olyan "csoda anyag", amit vegyi úton nem lehet előállítani. AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. És emellé még sok más jóságot betettek a dr. Organic szakértői.

Így hazavittünk egy arckrémet és egy szemránckrémet, hogy bevessük, mit is kezd a bőrünkkel?!

 

s4-dr_organic_csigagel_szemranckrem_1.jpg

 

Az első, ami ledöbbentett minket, a kozmetikum illata. Egész egyszerűen olyan finom citrusos hatása van a krémnek, hogy csak na, már öröm feltenni is az embernek. Nagyon jól kenhető, könnyen beszívódó kozmetikum ez, azt leszögezhetjük. Hosszú hetekig használtuk az arckrémet, hogy ne egy két napos tesztről számoljunk be nektek. Alaposak voltunk, már azért is, mert tetszett a hatása! A bőrünk felszíne szebb lett, sokkal egészségesebbnek tűnő, rugalmasabb. Az apró ráncok a szánk mellett sokkal kevéssé látszanak azóta is. A szemránckrémnél ki kellett tapasztalnunk, mert az eggyel folyékonyabb állagú, mint az arckrém. Az is igen jól beszívódott mindig, esténként tettük fel, örülve annak, hogy az összetevők 100%-a természetes, ráadásul ezek 70%-a minősítetten bio gazdálkodásból származik. HIdratáltabbá tette a szem környékét, igen hamar feltűnt az eredménye. Szumma szummáron, több heti tesztelés után: feszesítésre, a bőr nedvességének visszaállítására, mindennapos rutinként nagyon, de nagyon ajánljuk. Nekünk egész egyszerűen sokkal egységesebb és szebb bőrfelszínt adott az arckrém. A szemránckrémből még mindig van, takarékoskodtunk vele...

És az a nagy helyzet, hogy újra beszerzünk majd egy dr. Organic csigagéles krémet. Ugyanis egy másik, nem túl jó kozmetikumtól, meg a napozástól keletkezett egy barna folt az arcunkon. És eddig nagyon jól halványította a foltokat a csiga krémecske. Bízunk benne, ezt is megoldja majd. Köszönjük, hogy megismertük, nagy kedvencünk lett, bátran ajánljuk nektek, ha tényleg fontos a bőrötök állaga, hidratáltsága és szépsége! Se parabént, se mesterséges színezéket, se szilikont nem tartalmaz, viszont aloé vera kivonatot például igen, meg hialuronsavat is a nyálka kiváló hatása mellett. Hiába, a természetes anyagoknál egyszerűen nincs jobb. Hajrá csigák, mi a fürdőszobában is veletek vagyunk!

 

dr_organic_csigasag.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr927660074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása