Nesze!szer

Sminkes újdonságok, amiket a világ és mi is várunk!

2015. július 26.

 

shiseido-fall-2015-snow-powder.jpg

 

A sminkes márkák őszi újdonságait már jó ideje árgus szemmel figyeljük, mert ugye jönnek az őszi kollekciók. Itthon nagyrészt már tudjuk, mik érkeznek, de egy-két nálunk kevéssé ismert márka is csodákkal jön. Mutatunk most ezt-azt. 

A Lunasol Chocolate Collectionnal várja az őszt, brutálisan gyönyörű árnyalatok lesznek, összhangban a körömlakkokkal is. Ezt mind hazahoznánk, az egészen biztos!

A Shiseido, bármilyen viccesen is hangzik ez most: Snow Beauty-val támad. Ez a púder 24 órás hatás is ígér és egészen elképesztően gyönyörű a csomagolása. Behavaznánk vele! (felső kép)

A Laura Mercier pedig Candelglow fantáziával jön. Amennyiben nem ismernénk, hogy milyen jó szokott lenni a belbecs, már a kis rajzos dobozkába is szerelmesek lennénk. Könnyű és természetes arcot ígérnek a paletta tartozékai és nem közönséges, hanem ravasz csillogást. 

Nem utolsó sorban pedig egy olyan brand, ami itthon is van, de ezt a terméket igen várjuk. A Clinique Skinny Stickek. A Chuby sikere után ugye nem kell mondanunk, hogy valószínűleg a szemünkre is brutálisan jók lesznek ezek. Minden színt szeretnénk, már most!

 

 

 

 

clinique-skinny-stick-review.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr547655346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása