Nesze!szer

Volt egy T-kódunk, beszedtünk, elmeséljük!

2015. július 06.

 

 

t-kod_kapszula.jpg

 

A tapasztalatunk az, hogy a kozmetikai és vitamin piacon is időről-időre új csodát kiáltanak ki, amit jól bereklámoznak, aztán eladnak. Aztán jön majd egy újabb. Idén tavaszra-nyárra a baktövis jutott, három arcot is szereztek hozzá, Sarka Katát, Ábrahám Editet és Csonka Picit. Ez utóbbinak picit hiszünk, mert nagyon kedveljük. De kétkedve néztük ezt a T-kódot, mert nem hiszünk azoknak a termékeknek, ami úgy kezdődik: végy egy ismert arcot.  Idézünk a hivatalos leírásból, mi is ez: A T-kód kutatócsoport által Magyarországon fejlesztett különleges termékcsalád. A baktövis-kivonatot tartalmazó kapszula elősegíti a szervezet fizikális és mentális egészségét, védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen. A hatóanyag-kombináció hozzájárul a normál kollagén képződéshez, az erek állapotának fenntartásához, támogatja az immunrendszer működését és a hormonális aktivitás szabályozását. Az új generációs arcápoló krém fő hatóanyaga, a baktövis-kivonat mellett olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint a napraforgó és sárgabarackmag olaj, shea vaj, E és C-vitamin. Mert ugye krém is van, nemcsak kapszula. Mi a bogyókat teszteltük végig, vagyis szedtük be egy doboznyival.  Ez a reklámokban sokszor emlegetett kutatás arra irányult egyébként, hogy lehetséges-e olyan természetes, tehát nem génmódosított, vagy egyéb nem-kívánatos beavatkozásoknak kitett „vadnövény” eredetű hatóanyagot találni, ami kapcsolatba hozható az utolsó évtized egyik legfontosabb molekuláris biológiai tudományos felfedezésével: Az öregedést sejtszinten is meghatározó telomer-hossz rövidülés; és az azt megakadályozni, visszafordítani képes telomerázviszonyával – magyarázta Székács professzor, aki fontos a T-kód ügyben. 

Akkor most már fogalmazzunk kicsit érthetőbben. A kutatók természetes anyagot kerestek, ami lassítja az öregedést. Megtalálták. Kapszulázták. Mi beszedtünk egy doboznyit belőle. Sok megerőltetéssel ez ugye nem járt. Viszonyt édesanyánk észlelt némi változást az orcánkon, azt mondta, valami jobb lett. Mondtuk, pedig csak a T-kódos baktövist ettük. Így Anyu is elment vásárolni egy dobozzal. Azóta ő is szedi. Mi megszerettük. Lehet, hogy egy következő doboznyit is beszedünk? Nem olyan rossz dolog picit fiatalodni, jobban bírni a gyűrődést és gátolni az öregedést... természetes anyaggal! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr367596834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása