Nesze!szer

Csókálló ajkak - 5 lépésben

2015. július 01.

 

 

 

csokallo_ajkak.jpg
 
A nők többsége még mindig tartózkodik a rúzsoktól, mert azt gondolják, hogy sok macera van vele. Legyen természetes vagy élénk színű amit felkensz, Lauren Conrad szerint csak 5 lépést kell betartanod ahhoz, hogy akár órákra elfeledkezz erről anélkül, hogy attól félnél, elkenődik vagy nyomot hagy a pasid száján csókolózás közben... 
 
1. Hámlasztás és hidratálás
Az egyenletes felületű ajkak sokkal jobban mutatnak, mint a cserepes száj. Ha sima, puha felületet szeretnél, akkor végezz hámlasztást: finoman húzz rajta végig egy fogkefét, hogy eltávolítsd az elhalt bőrsejteket. Az ajkak simaságának megőrzéséhez használj hidratáló ajakbalzsamot, hogy visszatartsd a nedvességet és megakadályozd a későbbi hámlást.
 
2. Az ajkak megrajzolása
A rúzshoz színben passzoló szájceruzával fesd ki a szád. Ez segíteni fog, hogy a rúzsozás során csak és kizárólag a vonalon belül maradj.
 
3. Filc
Ahhoz, hogy a szín még intenzívebb és tartósabb legyen az ajkaidon, érdemes ajakfilcet használni. A filcek általában nem ragadnak és nem tapadnak, azonban szárítják az ajkakat, úgyhogy ne feledjétek az első lépést!
 
4. Rúzs
Most, hogy megvoltak az előkészületek, jöhet rúzsozás! Most már könnyű dolgod lesz, csak arra figyelj, hogy színben passzoljon a szájceruzához és az ajakfilchez. (Ecsettel dolgozva kapod a legszebb hatást!)
 
5. Zárójelenet
Utolsó lépésként tarts egy papírzsepit a szád elé és azon keresztül púderezd be egy ecsettel (ahogy a képen). A púderpor csak éppen, hogy rászáll a szádra, ami épp úgy fixálja a rúzst, akárcsak arcod, sminkeléskor.
Nesze!Dia
csokallo_ajkak2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr977587378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása