Nesze!szer

Az egyik legjobb segítség a nyári szőrtelenítéshez!

2015. június 23.

 

szor3.jpg

 

Télen a testrészeinket szépen elbújtatjuk, ám nyáron, amikor strandolunk, fűben fetrengünk, szoknyában ugrálunk, a lábaink is szem előtt vannak. A szőrszálak pedig a nap hatására, ezt mindenki tapasztalhatta már, sokkal gyorsabban nőnek. Az kizárt, hogy a nyaralás közepén elszaladjunk egy jó fazon gyantára a kozmetikushoz, vagy akkor, amikor hirtelen szombat éjjel a barátnőnk rájön, ugorjunk le holnap reggel a Tisza-tóra... és mi van, ha épp azt látjuk, az alsó lábszárunk nem teljesen sima? Mi igen nagy hívei vagyunk az otthon jól használható szőrtelenítő termékeknek. Évek óta keressük, milyen márka a legmegfelelőbb, legjobb, legbőrbarátabb. Most a Veet termékek mellett tettük le a voksunkat! Igazán rapid esetben a Hideg Gyanta Szalagok a számunkra bevált megoldás, ezt még a bőröndbe is be fogjuk tenni idén, ha hétvégézni, nyaralni megyünk. Ennek a lényege, hogy a kezed hőjével melegíted fel a gyanta lapocskákat néhány másodperc alatt és húzod le a felesleget. Nem tép, de jól dolgozik és a benne található aloe vera miatt hűsít és ápol is. (Utána ajánlott a gyantáázás utáni törlőkendő bevetése, ezzel az esetlegesen ott maradt ragacsokat is eltávolíthatod.) Nekünk ez karra kiválóan bevált, néhány perc alatt kész a szőrtelenítés és hetekig tartós az eredmény. Lábra, ha van rá idő, az Easy Wax Elektromos gyantázó készletet vetjük be. Ez olyan, hogy nem is értjük, az elmúlt húsz évben minek költöttünk ennyi pénzt a kozmetikai gyantázásra. A lényeg: bedugod a masinát a konnektorba, hogy melegedjen, egy jó húsz perc múlva már megfelelő is és kezdheted a munkát. Jól "görög" a görgőfej, a hozzá kapott gyantacsíkok igazán klasszul kihasználhatóak és gyönyörű, sima végeredményt ad. Tudod, mindig a szőrszál növekedésével ellentétesen húzod! Fél óra alatt a legkukacosabb ember is makulátlanra gyantázhatja az alsó lábszárát, ezt gartantáljuk. És akkor térjünk át a kényes területre, mert ugye ott is akadnak bokros teendők időnként. A fazonról beszélünk. Erre mi krémes megoldást találtunk, ezt is a Veet családból. Jó illatú termék és spatulával kell dolgozni. Pillanatok alatt végez vele az ember.

Egyszerűen hihetetlen, hogy eddig zsúfolódtunk a villamoson, hogy megérkezzünk a kozmetikába, ez a csoda pedig ott volt a drogéria polcán. Mindegyik termék természetes összetevőket is tartalmaz, amit azért jó tudni. Nekünk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy több időnk lehessen a nyárra és ne fél napokat töltsünk azzal, hogy kozmetikushoz rohangáljunk és sokkal tartósabb a hatása, mintha a borotvát vetnénk be... We Love Veet! 

 

veet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr177545238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása