Nesze!szer

SJP már menyasszonyi cipőben is utazik

2015. június 04.

 

 

carrie-wedding-shoot-satc-vogue-3jun15-pr_b.jpg

 

sarah_jessica_parker_shoes_3_vogue_3june15_pr_426x639.jpg

 

 

 

 

Két hírünk van. Egy jó és egy rossz. És a kettő egy és ugyanaz. A cipők koronázatlan királynője, Sarah Jessica Parker ugyanis legújabban menyasszonyi cipőket is tervez. Igaz, ő az esküvőjére visszaemlékezve már kicsit változtatna az akkori stylingján, mert akkor jó ötletnek tűnt, hogy fekete ruhát húz. 1997-ben volt az ő igenje Mathew Broderick oldalán. Azt mondja, mai fejjel sem fehéret venne fel, de nem is feketét...inkább valami krémszínűt és Oscar de la Renta sítlusában. Mindezt a Martha Stewart Wedding magazinnak mondta el, ahol debütált az új kollekciója és ahol címlapon is szerepel.

 

sarah-jessica-parker1.jpg

 

martha_stewart_wedding_sjp.jpg

 

De térjünk vissza SJP kaptafájához, vagyis az új kollekcióhoz. A tervezőnő minden igényt kielégítendő, több is árnyalatot tervezett. Mutatjuk. És van még egy rossz hírünk... a topánokat sajnos már lehet rendelni és Magyarországra is szállítanak...bocsi!

(Amennyiben gondolod, például ITT rendelheted)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr707517336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása