Nesze!szer

Mit tanulhatunk Palvin Barbitól?

2015. május 27.

 

palvin_barbi_es_almasi_csabi_1.jpg

 

 

Hol voltunk, hol nem voltunk, mint arról már beszámoltunk nektek, tegnap Palvin Barbival találkoztunk. Illetve a L'oreal tartott egy sajtótájékoztatót, ami tulajdonképpen Barbi "loreálságáról szólt". Sokan készítettek is interjút vele, megkérdezték a pasizási szokásait, firtatták a szépség praktikáit, milyen érzés az, amikor mindenhol fotósok lesik az embert és milyen Leonardo DiCaprio közelről. A rendezvényen visszanéztük azt a videót is, ami néhány éve készült, amikor Barbi L'oreal szépségnagykövet lett. Ugyanitt, a Gresham Palotában volt a sajtótájékoztató akkor (is). Majdnem ugyanezekkel az emberekkel. Akkor még nem volt divat a selfie, megtiszteltük az eseményt azzal, hogy nem a telefont nyomkodtuk egyfolytában, rendesen felöltöztünk egy ilyen alkalomra... picit más idők voltak még... de egy biztos, ez a magyar lány, akire büszkék vagyunk, ugyanaz volt ekkor is. Mert Barbitól sokat tanulhatunk saját meglátásunk szerint... mit is?

- Nem felejtette el, ki az, aki felfigyelt rá, aki először fotózta és máig hálás nekik

- Alázatos, ha munka van, odateszi magát, grimaszol, pózol és imád játszani az adottságaival

- Nem fél megvalósítani az álmait. Chanel kampányra, francia Vogue címlapra vágyik még.. és

- Palvin kisasszony álma egy magyar férj és egy igazi paraszt lagzi, ahol mezítláb táncolnak majd hajnalban

- Kimaxolja, ami a modellkedésben benne van, ahogy ő mondja

- Nem fél használni a közösségi médiát, feltölt az instára, tudja, hogy bizonyos emberekkel fotózkodnia kell, hisz ő is ugyanúgy pózol másokkal, ahogy vele szoktak, de okosan teszi és nem cél nélkül!

- Izgul, még mindig izgul. A sajtótájékoztatón, ahol magyar újságírókkal találkozott, izzadt a tenyere, pedig ő az, aki Cannes vörös szőnyegén is sokszor sétált már, nehezebb kamerák kereszttüzében... - ez annyira cuki!!!

- Őszinte. Nem alakoskodik, nem köntörfalaz, elmondja, ha jó a kedve, vigyorog, ha úgy érzi, dobálja a haját kicsit, hogy alátámassza, mennyire kedveli a casting hajfesték kampányt, amiben szerepelt. 

- Rock csirke. Vagány, nem fél a saját árnyékától, simán fesztiválozik tornacipőben és farmerben.

- Nem választja ketté, hogy van a sztár Palvin Barbi és a hétköznapi Palvin Barbi. Ő egy és ugyanaz. Azaz Palvin Barbi..

- Nem rest dolgozni, volt olyan kampány, amit két napig dolgoztak, hajnalok hajnalán jöttek érte és éjszakáig ment a munka, másnap pedig tovább. 

- Ja, és segít másoknak is. Amikor egy új indiai lány lett L'oreal nagykövet, teljesen jó fej volt vele és mindenben mellette volt.

- Mosolyog, mosolyog és mosolyog! 

Van még kérdés? Hajrá Barbi!!!

 

(a felső képen Almási Csabi fotóssal, az alsón meg velem... Szabó Patrícia)

 

palvin_barbi_es_szabo_patricia.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr687496202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása