Nesze!szer

A szalon, ahol a körmeink készülnek

2015. május 26.

 

 

brigi_szalon2.jpg




Brigi mindig hasznos tanácsokkal lát el minket kéz- és lábápolás terén. A posztok végén minden esetben látható az elérhetősége, de most azt gondoltuk, néhány szép kép segítségével megmutatjuk azt is, "honnan fúj a szél". 
Brigi 2008 óta foglalkozik a hölgyek szépítésével, több lehetőség kipróbálása után most saját üzletében találjátok őt, ahol számára mindig a vendég kényelme az első. Nincs rohanás, nincs futószalag (várnom talán sose kellett) mindenkire megfelelő időt szán, tehát nincs: a jaj, vissza tudnál jönnie egy fél óra múlva, kicsit megcsúsztam mondat. A Secretnailsből csak minőségileg kifogástalan körmökkel és pillákkal távozhat a vendég, akkor is ha ez időbe telik! A profil a műszempillák és a körmök területén egyaránt a természetesnek ható látszat. Tehát varázslás, de ízléses formában.

tiffany_korom.jpg


Az egyre bővülő vendégkör kiszolgálására kolléganői is lettek , akikért és munkájuk minőségéért Brigi a biztosíték. 
Kis és nagy gyermekkel is mehettek, mert hát van az úg,y hogy nincs ki vigyázzon a gyerkőcre, a kisebbeknek kifestő és mesekönyv a nagyobbaknak ingyenesen elérhető wifi ad lehetőséget az idő eltöltésére. Kis édesség, kávé, üdítő, víz mindig várja a szépülni érkezőket.
Ez az a hely, ahol stílusos környezetben kapcsolódhatsz ki néhány órára és kaphatsz csodás körmöket! 

A Secretnails szalon oldalát ITT találod

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr277489734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása