Nesze!szer

A világ legmenőbb szoptatásai

2015. május 22.

 

 

o-nicole-trunfio-570.jpg

 

szop_gis.jpg

 

Itthon épp tombol a szoptatási vita, mert kiküldtek egy kismamát a Mekiből a Nyugatinál, amikor etette babáját. Erre válaszként ma demonstrációs kisbaba etetésbe fogott sok anyuk ugyanott. 

A rossz hírünk az, hogy mindenki így, cicin kezdte (amennyiben nem volt valami gond!). Nem szeretnék sem túlzásba, sem okoskodásba esni, de ez igen emberi dolog. A kérdés persze az, hogy hogy és miként teszi és eszi az ember. Jelen sorok írója sosem tette utcán közszemlére etetés miatt melleit, de sál és kendő alatt akár parkolóban is elkövette a kisded étkeztetését. Mert a csemete az olyan, hogy a legváratlanabb helyzetekben gondolja úgy, enni kel. Főleg például, ha órákig kell sorban állni a gyes vagy gyed ügyintézésénél esetleg, hogy csak egy példát említsünk. 

A Huffingtonpost épp tegnap közölt egy összeállítást egy régebbi ausztrál címlap apropóján, a leghíresebb modellek és énekesnők szopiztatós képeiről. Gisele Bundchen gyönyörű, Pink menő, Mira meg isteni. Natalia Vodianova szépségére pedig nincsenek szavak. A korábbi ausztál Elle borító pedig ízléses, nem sok. Nem így tervezték, de olyan spontán volt, ahogy a fotózáson a kis Zion megéhezett és enni kért.

Szerintünk ezek az élet legszebb pillanatai... ha tetszik, ha nem. Aztán eldönthetjük, kivel osztjuk meg ezeket a pillanatokat...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr817482914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása