Nesze!szer

Kínos? Nem is! Fiatal maradhatsz odalent is...

2015. május 14.

 

 

intimlezer1.jpg

 

 

 Nem is olyan rég egy ismerős mesélte, hogy a nőgyógyász megkérdezte: milyen helyzetekben, pózban van orgazmusa? Aztán az illető válaszolt és akkor a doki egy intim műtétet javasolt neki. Hüvelyszűkítést-szépítést. Megmondjuk az őszintét, nem sokat hallottunk erről eddig itthon, vagy csak nem szokás a témáról beszélni. Bár egy francia könyvben olvastuk, hogy ott szülés után, ha a doktor úgy ítéli meg, tornát fizet a társadalombiztosítás, hogy újra formába lendüljön odalent is az anyuka. Magyarországon sokan esküsznek az intimtornára, viszont most láttuk egy hirdetésben, hogy már lézeres technika is létezik. Nekünk ez szürreálisan hangzik elsőre, de állítólag 2 kezelés és 15 percnyi beavatkozás már csodákat tesz és fájdalommentes is az egész. Fotona Intimlézer a neve, eddig  New Yorkban és Londonban használták az eljárást, de már nálunk is elérhető.  „Ez a nőgyógyászati csúcslézer technológia csupán egy 15 perces beavatkozással jár, ráadásul metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Teljesen biztonságos eljárás, mely altatást sem igényel, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe mindenféle mellékhatás nélkül” – ajánlja az új eljárást Dr. Ács Nándor egyetemi docens, a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója. A Fotona a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a nők számára a legmegfelelőbb módszert dolgozhassák ki. Ennek az együttműködésnek az eredményei azok a páratlan klinikai tanulmányok, amelyek szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be. A nemzetközi gyakorlattal megegyezően a cég Magyarországon is arra törekszik, hogy az ország legjobb orvosaival működjön együtt. A beavatkozásokat tapasztalt nőgyógyászok végzik, és az érdeklődőket ingyenes tájékoztatóval várják - szól még a hivatalos fáma.

Ne haragudjatok, hogy a témáról nincs személyes tapasztalatunk, de gondoltuk, így is jó, ha szólunk, hisz van, akinek hasznos lehet az információ. Mondjuk, az vicces, hogy bemegy az ember, megbuherálják alul és már mehet is ki az utcára gyorsan... További infók ITT, csodás hüvelyi fiatalodást kívánunk mindenkinek (így hirdetik!) és örömteli napokat.

 

 

 

 

intimlezer2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr397453978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása