Nesze!szer

Napozz úgy, hogy barnulj, de védd is magad!

2015. május 12.

 

 

barnasagvedelem.jpg

 

Minden egyes évben halljuk ezt valakitől: ja, én nem kenem magam, barnulni is szeretnék! És ilyenkor azt hisszük, nem, ilyen nincs, de aztán kiderül, mégis van... Mert az, aki nem védekezik a káros sugarak ellen, lehet, hogy barna lesz, de hogy megég és aztán egyéb bajok is lehetnek belőle, az tuti.

De mi is keressük az utakat, hogyan is élvezzük a napsütést maximális védelem és a  szép szín megszerzésének kombóját együtt. Idén viszont a Nivea örömünkre szolgál, ugyanis olyan termékek is vannak, amelyek pont erre a sóhajra születtek. Ez a Protect & Bronze termékcsalád. A legfontosabb összetevő bennük a glicirretinsav, amely a kínai édesgyökérből származik és serkenti a bőrben a melanin természetes képződését, így aktiválja a védelmi mechanizmust. Ezáltal a barnulás természetesen megy végbe és egyenletesen, ráadásul hosszan is tart a szín. Átlátszó maga a cucc, olajos, tök jól beszívódik , meg persze hatékony UVA/UVB szűrő rendszert tartalmaz. Hidratál is, tehát nem kell napozás után három tonnányi krémet kenned majd magadra, és nem mellesleg igen ngyon szép árnyalatot ad. Nem répás narancsosat, hanem bronzos barnát, természeteset! Napimádóknak mindenképpen legyen a táskájukban a nyáron, ja, de használják is! 

 

 

Nivea Protect & Bronze Barnulást Támogató Napolaj Spray FF20, 4199Ft (200ml)

Nivea Protect & Bronze Barnulást Támogató Napolaj Spray FF30, 4490Ft (200ml)

 

nivea_sun_protect.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr737450362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása