Nesze!szer

A Clinique új rúzsa mindent visz!

2015. május 06.

 

lippop.jpg

 

Tegnap sikerült két Lip Pop rúzst megkaparintanunk. Egész egyszerűen csodálatos mindkettő. Elsőre a kis trendi kiszerelése tetszett meg, amellett, hogy brutálisan gyönyörű élénk színekben van. Aztán az eladó elmesélte az üzletben, hogy ez már primert is tartalmaz egyben, amely egyenletes felületűvé teszi a felvitt anyagot, miközben nyugtat is.

Eddig olyan sok időnk nem volt rá, de négy-öt órán át úgy tartott, mint a beton. Nem moccant meg, nem kúszott fel a kis erekbe és nem mászott le a szánkról. A hidratálást azt érezni lehetett rendesen. Ecsettel vittük fel, de a konzervatív technikával is kiválóan alkalmazható. Amit mi még észleltünk, az az, hogy rúzsozva sokkal simább felületűnek tűnt a szánk, mint anélkül. Valahogy feltöltötte az egészet. Az árnylatok mesések, ugyanis 16 szín kapható belőle. Megígérjük nektek, hogy szájon is lefotózzuk, csak annyira bejött, hogy gyorsan megírtuk ezt a postot. 

 

 lippop1.jpg

 

Semleges színek  Sárgás színek    Rózsaszínek      Lilák

Nude Pop              Melon Pop         Sweet Pop        Love Pop

Bare Pop               Poppy Pop         Punch Pop       Plum Pop

Cola Pop               Passion Pop       Wow Pop         Berry Pop

Beige Pop             Cherry Pop        Fab Pop           Grape Pop

 

Clinique Pop Lip Colour + Primer 7 100 Ft

 

lipop2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr217434182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása