Nesze!szer

Viszlát narancsbőr! - Ilcsi néni paprikája

2015. április 26.

 

narancsbor_paprika.jpg

 

Tegnap megrendezésre került a nyár és sokan már rövid szoknyát húztak. Igaz, úgy láttuk, hogy néhányan gyorsan elszaladhatnának a pedikűröshöz még a szandálozás előtt, de sebaj. És ugye, egyes pontokon a bőr is előbukkan a rövidségek alól. Ami lehet, hogy narancsos... nem beszélünk mellé, nekünk van bőven ebből sajnos. Viszont minden évben előveszünk egy jó krémet és azt úgy elhasználjuk, hogy csak na. Idén a klasszikus, nagyon régóta a piacon egyik legjobbat választjuk, Ilcsi néni tüzes paprikáját. Aztán jöhet a strand szezonja is!

Ez a hivatalos meghatározása a terméknek: 

Paprika-, fahéj-olaj- és alkoholtartalmának köszönhetően még intenzívebb vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti. A gél legfontosabb hatóanyaga a paprika, mely kapszaicinben gazdag, de tartalmaz karotinoid típusú festékeket is, cukrokat, flavonoidokat és vitaminokat. A gél másik komponsense a fitoösztrogénekben gazdag jukka, ami kellemes, lágy tapintásúvá teszi a bőrt.

Amit mi tapasztalunk: ez bizony csíp. Rohadtul csíp. Futás előtt felkenve viszont zseniális. A szembe nagyon ne kerüljön, mert elsírod még az első pasid iránt érzett bánatodat is. És néhány alkalom után tényleg megy le a zsír rendesen. Simább lesz a bőr és a méret is csökken. Régi sláger, de még mindig az egyik legjobb! 

Ilcsi Tüzes paprika gél 125 ml - 5 290Ft

 

ilcsi_tuzes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr47399832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása