Nesze!szer

Sztárok, akik nemet mondtak a photoshop-ra

2015. április 26.

 

 

ps7.jpg

 

Az elmúlt években egyre nagyobb nagyobb nyomás alatt álltunk mi, hétköznapi nők, hisz megjelent a photoshop program, amellyel szinte bárkiből gyönyörű címlaplányt varázsoltak. Csak bámultuk a hibátlan arcokat, alakot, a narancsbőr,ráncok és anyajegy nélküli szinte kreált modelleket. 

 

ps8.jpg

 

Azonban, egy jó ideje (2009 óta) még is egyre többen kampányolnak a képek manipulálása ellen. Helyes! Hiszen, már-már a tudatunkba férkőzött a túlzott tökéletesség vágya , amely által rengeteg lelki eredetű betegség jelent meg, például az anorexia is sajnos. Most, viszont rengeteg híresség támogatja tovább a természetességet köztük,(Kate Moss, Marion Cotillard, Jessica Simpson, Lara Stone..) azzal hogy különböző magazinok borítóján retusálás nélküli valójukban fotózzák őket és nem engednek a manipulálásnak. Imádjuk a képeket és szerintünk egyre több ilyen kellene! Mondjuk, itthon D. Tóth Kriszta a smink nélküliséget is vállalta. 

Nektek melyik verzió tetszik? A tökéletes címlapmodellek, vagy a szép, de mi is lehetnénk típusú arcok a magazinok címlapján?

Nesze!Eszti

 

dtk_eva.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr857399698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása