Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2015. április 24.

 

 

mohacsi_viki_idezet.jpg

 

Életed minden egyes szereplője lényével, tetteivel tanít Téged. Van, aki a szeretetet kívánja megmutatni, és van, aki kemény leckékre nevel: türelemre, alázatra, vagy éppen arra, hogy megtanulj kiállni Önmagadért. Van, aki folyton bajba kerül, ezzel is tanítva Téged arra, hogy magadon kívül senki mást nem kell megmentened. Hogy megtanulj elhatárolódni a másik ember problémájától, és végre a saját feladataiddal foglalkozz.
De vannak olyan útitársak, akik szeretetükkel és kitartásukkal inspirálnak. És vannak, akik olyan érzéseket váltanak ki belőled, mely örökre megváltoztatja az életed. Soha többé nem leszel már a régi.
Minden embertársad, kivel valamilyen formában kapcsolatba kerülsz életed során, egy tükröt tart eléd. Légy hálás, hogy megmutatják, miben kell fejlődnöd.
Bármeddig dughatod homokba a fejed, nem felismerve a Neked szánt tanításokat, csak kérlek, ne panaszkodj, milyen kegyetlen a világ. Minden a világban az érzelmeid kivetülése. A megoldás is Rajtad áll...

Mohácsi Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr597394924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása