Nesze!szer

A szezon legmerészebb illata, azoknak, akik nem félnek az árnyékuktól

2015. április 17.

 

 

 

aromatics_in_white.jpg

 

 

Hatásos. Nagyon is. Kezdenénk így a Clinique új illatának ismertetését. Aki szagolta már, az tudja, hogy ez egy bátor illat. Nem az a kedvesen bájolgós, málnás alapú cucc, hanem egy olyan variáció, amit nem felejt el az ember. Megosztó, az egészen biztos. Azoknak ajánljuk, akik túl vannak már azon, hogy szeretnének megfelelni bárkinek is. Azoknak, akik nem félnek attól, ha valaki felfigyel rájuk az utcán, vagy a liftben. Azoknak, akik tudják, hogy mitől döglik a légy és milyen az, ha az ember beér egy tárgyalóterembe és hirtelen csend lesz.

A merész illat ibolyalevél akkorddal nyit, mely az ámbraszerű Cistus és a szecsuáni bors illatával keveredik. Az Aromatics in White szívében törékeny rózsaszirmok, rózsavíz esszencia és narancsvirág lakik, aminek a finomságát a pacsuli testessége oldja fel. Leszáradásában az ámbra, a pézsma és a csodás benzoin erősíti fel a különleges illatot. Iszonyatosan összetett és mégis valahogy nagyon tiszta az egész. Ez illat védjegye lesz annak, aki viseli. Nem hasonlít másra, nem keresed az összefüggéseket, egyszerűen csak tudod, hogy kihez tartozik és kész. Erős, határozott, karakteres, de nem veri orrba azt, aki mellett elmész. Viszont kedvesen megpaskolja a nóziját azért, hogy nehogy elfelejtse, ott járt egy igazi nő, aki bátor, de közben harmonikus illatot tett reggel magára. 

 

Clinique Aromatic in White 50 ml - 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr517373562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása