Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2015. április 10.

 

tovabblepni.jpg

 

Felhagytam a félelemmel. Azzal, hogy mások mondják meg mire vagyok képes. Honnan is tudnák ŐK, amikor még én sem tudom? Honnan is tudhatnám, amikor minden nap egy meglepetés, egy új ablak a világra?
Megváltoztatta már az életedet egy mosoly, egy szó, egy mondat, egy mozdulat? Érezted már, hogy eljött a te pillanatod? Ki mertél lépni az árnyékból a fénybe? Volt merszed hozzá? Miért ne tehetnéd meg újra?


Miért kellene AZOKNAK hinned, akik azt mondják, ne csináld. Szerintem vágj bele, kezd el, legyél te az első!
Még akkor is, ha senki nincs aki biztatna… ne felejtsd el, te mindig ott vagy magadnak. Te vagy, akire mindig támaszkodhatsz. Egyszeri, különleges és megismételhetetlen! Még ha félsz is néha, akkor is bátorvagy! És mi történik, ha nem sikerül? Semmi. Akkor is megpróbáltad – és ez már több, mint amit mások megtesznek. Több, mint amit előtte gondoltál önmagadról… Kész vagy továbblépni?

Hidasi Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr417354266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása