Nesze!szer

Tesztelj egy évig fehérneműket, legyél a Triumph nagykövete!

2015. április 08.

 

 

triumph_nagykovet.jpg

 

Mi mindig hiszünk a minőségben és a szakértelemben. Ezért is az egyik kedvencünk a Triumph márka, meg azért is, mert az eladók az üzletekben értenek ahhoz, amit eladnak. Tudják, mi a kosár és a körméret ugye... De! Most találtunk egy szuper lehetőséget, a Triumph ugyanis a nagykövetét keresi! 

"A programba kiválasztott Triumph Nagykövetek csábító ajándékokban részesülnek: az elkövetkezendő év során havonta kiválaszthatnak maguknak egy Triumph fehérnemű szettet a legújabb kollekcióból, melyről meg kell osztaniuk véleményüket! Továbbá részt vehetnek szaktanácsadóink által tartott személyes mérettanácsadáson, valamint meghívást kapnak a Triumph összes rendezvényére. A nagykövetnek való jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint jelentkezni a Triumph Facebook applikációjában és megosztani velünk, hogy milyen számodra az Igazi! A jelentkezők közül a Triumph szakmai bizottsága 20 szerencsést választ ki, aki egy évig lehet a Triumph nagykövete!"

Na, hogy hangzik? Szerintünk vágjatok bele, minden tudnivalót megtaláltok ITT!

 

triumph_nagykovet2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr607349686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyuli 2015.04.08. 15:08:28

Nagyon jó lenne játszani, de sajnos nincs nyomtatóm. Nem lehet ezt a jelentkezési lapot valahogy más módon megoldani?
süti beállítások módosítása