Nesze!szer

Te szépnek vagy átlagosnak tartod magad?

2015. április 08.

 

 

choose_beauty2.png

 

Ez megint egy zseniális Dove videó, ami önvizsgálatra készteti az embert. A cég öt különböző városban, Sanghajban, San Franciscóban, Londonba, Sao Paulóban és Delhiben választott ki egy-egy épületet. Az ajtókra két bejáratot tettek. Az egyiken a "szép" felirat volt, a másikon az "átlagos". 

Arra voltak kíváncsiak, a hölgyek melyik bejáratot választják. És utána persze meg is kérdezték őket, miért arra az ajtóra esett a választás. Volt, aki megbánta, hogy az átlagos felirat alatt sétált be. És volt, aki attól, hogy a szépet választotta, aznap még különlegesebbnek érezte magát. Ezzel az egész akcióval arra próbált rávilágítani a cég, hogy az önbizalom döntés kérdése és nekünk, nőknek milyen fontos, hogy minden nap szépnek érezzük, lássuk magunkat, mert ez egész napunkat áthatja.

Kérdés, ha Budapesten, vagy Debrecenben lenne egy ilyen kapu, mi melyiket választanánk? Főleg egy olyan országban, ahol sok pasi úgy gondolja: minek dicsérjem a barátnőmet, még elbízza magát... Hölgyek, van egy jó hírünk: mindannyian gyönyörűek vagytok és legyen bátorságotok láthatatlanul is a szép feliratú ajtót választani minden nap! Ma is!

Ps: további lelkesítő posttal és üzenettel várunk ITT.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr187349796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StuG in da House 2015.04.08. 22:16:02

Gondolom, azért ti is elröhögitek magatok egy-egy ilyen 'mind szépek vagyunk' női önámításon.
Nem, nem vagytok mind szépek. A szépek azok, akik szépek. A nők nagyobbik része átlagos és meglehetősen sok a csúnya is.
Egy ilyen kísérlet max arra világít rá, hogy a csordaszellem miatt nem akar senki se kitűnni.
Ha egy névtelen szavazás lett volna papíron önmagukról, meglepően sok 'gyönyörű' nő lenne az eredmény...
Amúgy ez a 'jaj, szegény nők, nincs önbizalmuk' duma pedig elég sok helyen sántít.
Én csak egyet említek most: Miért hiszi azt minden nő, még az átlagosok közt is, hogy neki biza a tökéletes pasi jár? Abba miért nem gondolnak bele, hogy vajon ők parban vannak-e az említett tökéletessel? Kis logikával előre tudható, hogy mi lesz ennek az eredménye ismerkedéskor: az a férfi, aki képes eljátszani legalább ideig-óráig a tökéletest, az hazudozik, hogy puncihoz jusson, majd elhúz, hisz ő is jobb szeretné magát adni egy 'kapcsolatban'. Aki meg tökéletes, az hülye lenne leállni bárkivel is.

Reszet Elek 2015.04.09. 00:04:22

"Hölgyek, van egy jó hírünk: mindannyian gyönyörűek vagytok és legyen bátorságotok láthatatlanul is a szép feliratú ajtót választani minden nap! Ma is!" - A férfiak is mind gyönyörűek?

phaszfej 2015.04.09. 00:45:17

A szépség a szemlélő belső, privát élménye. Ezért semmi köze ahhoz, hogy ki mit gondol magáról.

Wrex 2015.04.09. 09:57:58

@pangea: A fenti női "logika" alapján tökmindegy hogy ki mit mond, elég ha StuG úgy gondolja magáról hogy a világ legokosabb embere. Innen látszik hogy mit ér ez az egész ajtózás: ugyanaz mint a loreál "mertemegérdemled" reklámbullshitje.

StuG in da House 2015.04.09. 21:00:19

@pangea: Sajnálom Pangea, hogy ha esetleg betalált valami, de ha itt kifejted, hogy pontosan miben tévedtem, esetleg megpróbálom kifej... várj, nem is azt írtad, hogy nincs igazam, csak hogy seggfej vagyok.
süti beállítások módosítása