Nesze!szer

A P&G és a Lidl újra gyűjti az adományokat az éhező gyerekeknek!

2015. április 07.

 

lidl2.jpg

 

 

Nincs mese, erről be kell számoljunk nektek. Hisz igen örömteli, ha egy cég nemcsak kampányszerűen jótékonykodik, hanem tényleg komolyan gondolja a segítést. Tavaly a P&G és a Lidl már elindította jótékony célú programját, mely őszinte örömünkre idén újra folytatódik, két sztár, Oláh Gergő és Berki Krisztián közreműködésével. A múlt évben 5 millió forint gyűlt össze és 112 picinek biztosították ezáltal a napi étkezését. 

És mi az akció lényege? Április és június között, amennyiben Procter&Gamble (Always, Ariel, Blend-a-Med, Gillette, Head&Shoulders, Jar, Lenor, Old Spice és Pampers) terméket vásárolsz a Lidl üzletében, minden vásárlásból 10 forint támogatja a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Sőt, a P&G tisztálkodási csomagokkal is ellátja majd a rászoruló családokat, .

A nagykövetekkel nem csupán a jótékonysági akciót népszerűsítő plakátokon, hanem a programot népszerűsítő, „Sikeréhség” című online kisfilmben is találkozhatnak a vásárlók. A filmben Oláh Gergő és Berki Krisztián egy őszinte vallomás keretében emlékezik vissza a nehézségekre, és felhívják a vásárlók figyelmét arra, hogy egy apró, ám tudatos döntés most nagy változást hozhat a nélkülöző gyermekek életében. „Óriási élmény volt a tavalyi kampányban részt venni. Pontosan tudom, hogy az emberek figyelme, segítőkészsége milyen sokat jelent, ha az ember kilátástalan helyzetben van. Hiszem, hogy az ilyen kezdeményezések, és a mi személyes jó példánk, sikertörténetünk erőt adhat a nélkülöző gyerekeknek is, hogy higgyenek magukban. Remélem, idén még több gyereknek tudunk segíteni, hogy a tányérjukba a támogatásnak köszönhetően most is biztosan kerüljön meleg étel.” – tette hozzá Oláh Gergő.

Mi nagyon örülünk ennek az akciónak és mivel úgyis kifogytak húsvét alatt a készletek, egészen biztos, hogy megyünk a Lidl-be feltölteni a fürdőszoba állományát. Mert az embernek biztos, hogy nem abból kell kiindulnia, amit maga körül lát Budapesten. Sajnos, pontosan tudjuk, hogy nagyon sok picinek nem jut étel az asztalára... segítsünk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr67346592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása