Nesze!szer

Absolute csajoknak: Bruno Banani újra támad!

2015. április 02.

 

md_bruno-banani-absolute-woman2.jpg

Grapefruit. Nekünk ez az egyik nagy kedvencünk. A gyümölcsös kosárból és illatban is. Az új Bruno Banani pedig ezt tartalmazza, rózsaszín változatban. Aztán rózsabors, rózsa, a minden vágyat felkeltő vanília és borostyánkő lakik benne. Meg ámbra is, ezt ugye szinte alapnak tekinthetjük. Meglepőnek hangozhat ez a sok minden együtt, de harmonikus együttest alkotnak az új Bruno Bananiban. Édeskés az egész. 

Kicsit csajos, de nem túl dübörgő. Reggel felteszed magadra és már futhatsz is. Megjegyzik, hogy te voltál a liftben, de nem fintorognak a kollégák. Szerintünk. Nem egy üde nyári illat, de erre az éppen nem is tudjuk milyen idő van áprilisra pont passzol. Szeszélyes, mint egy nő, aki vállalja azt, hogy néha hisztis is tud lenni. Aztán két perc múlva újra mosolyog. Édes, de nem csöpögős.

Az Absolute Womannek is nagyon tetszetős az üvege, mi igen kedveljük, hogy mindig dől az egész. És állítólag ördögszarvat mintáz a kupakja. Ez muris. Ám nem árt, ha napközben még döntesz belőle magadra, főleg, ha este van még programod. Nem rossz, sőt...de ultra hosszú napnál dobd be a táskádba, hogy újra és újra használhassad, mert nem annyira tartós. Bár, ugye... mi is tartós azóta, mióta edt-k vannak?

Szóval, nyuszi, ha erre jársz, akkor az édes illatok kedvelőit fújd be ezzel, szerintünk ők nagyon örülni fognak!

 Absolute Woman by Bruno Banani 50 ml - 9 590 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr247331800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása