Nesze!szer

Világraszóló szerelem

2015. április 01.

 

int9.png

 

 

 

Amennyiben felütnénk a definíciók nagykönyvét, mit találnánk benne a szerelem leírásánál? Általános értelemben véve elmondható lenne, hogy kifordít önmagunkból és olykor őrültségekre késztet? Hogy egyszerre szárnyalunk és járunk két lábbal a földön, éljük meg az érzelmek skálájának minden pontját: a mennybe repít, vagy épp a földbe döngöl? Szögezzük le, hogy a korlátoltság nem szerepelne a meghatározásban az egészen biztos, illetve az, hogy nyugalomra sarkallna (koncentrációs zavarok ellen nem javallott), vagy épp egy helyben toporgásra. Az igaz szerelemben mindkét fél kiteljesedhet, motivál, és a legjobbat hozza ki belőlünk. Mindkét oldal egyformán belerakhatja mindazt, amije van és egyenlően osztozik is rajta. Nem lassít le, nem vesz el, hanem ad.

Minden egyes nap elteltével bizonyít és határokat döntöget.

A szerelem épp ezért egyáltalán ismeri a határokat, az országokét pedig pláne nem. Jól tudja ezt az a pár is, Jay Alvarrez és Alexis Ren, akik sajátjuk mellett az utazás szerelmében is osztoznak egymással. A dinamikus duó Kaliforniából indult útjára és bejárták már a létező szinte összes egzotikus országot, amit csak a térképen találtak. A kalandos utazás majd minden állomásáról fotók formájában meg is emlékeztek, s a lenyűgöző helyszíneken ellőtt képek rögtön landoltak is az Instán. Legyen szó egy jó kis strandolásról Hawaii partjainál, szörfözésről, túrázásról a messzi hegyekben, vagy akár arról, hogy kiugranak egy helikopterből, és/vagy több száz méter magasan csak lebegnek. A legszebb, hogy képesek akár a csenden is osztozni a lemenő nap fénye mellett. Akárhogyan és akárhol is, de ez a grandiózus pár bebizonyította, hogy bárhol lehetnek a világon és bármit csinálhatnak: a lényeg, hogy együtt csinálják és, hogy a szerelem valóban nem ismer kötöttségeket. Vallják, hogy egy kapcsolaton belül nem kell elnyomnod a merészebbik, bevállalósabbik éned, épp ellenkezőleg. Ilyenkor szárnyal a lélek a leginkább. A távolság és az utazások, a rengeteg élmény egyre inkább összekovácsolta őket s váltak útjaik során egyszerű szerelmesekből igazi lelki társakká. A legszebb dolog, amit valaha is magukénak tudhatnak.

A pár Kaliforniában készült videóját itt találjátok:

Te bevállalnál egy világjáró túrát életed szerelmével az oldalán?

Nesze!Bogi

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr147325612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása