Nesze!szer

Mit köszönhetünk a ma 50. születésnapját ünneplő SJP-nek?

2015. március 25.

 

sjp1.jpg

 

Sarah Jessica Parker bizony ma ünnepli az 50. születésnapját. Nem tudjuk, milyen tortán fújja el a gyertyákat, de mi felsoroljuk, milyen dolgokat is köszönhetünk neki. (Persze, néhány furaságot is, de ezeket most a jeles ünnep alkalmából nem soroljuk fel.)

- A legeslegfontosabb,hogy megmutatta és megtanította, nemcsak az átlag szépségideál a szép. Lehet kicsit hosszúkás arccal, csontos vállal és görbécske lábbal is gyönyörű valaki, ha belülről ragyog!

 

sjp_meg3.jpg

 

- Megtanította nekünk, hogy az öltözködés maga a kreativitás. Óriás szoknyához is húzhatunk pasis trikót, kockáshoz csíkosat, ha velünk ez összhangban van. Éljen az összhangzattan!

 

sjp_meg4.jpg

 

- A cipő a legszexibb ruha a világon! Mivel SJP igen nagy szegénységben élt gyerekkorában (nyolcan voltak testvérek), a lábbeliket cserélgetniük kellett egymás között, így nem nagyon volt saját sajátja. Felnőttként orvosolta ezt a gyerekkori traumát és annyi cipőt vett magának... hogy külön szoba kellett a topánoknak aztán. Így Carrie Bradshow is"örökölte" ezen fétisét a Szex és New York sorozatban.

 

sjp_meg2.jpg

 

- Megmutatta a világnak, hogy van, hogy egy nő vágyik következő gyermekre, gyermekekre, de már nem lehet valamiért és létezik a béranyaság. Ma is csodás édesanyja az ikreknek!

- Carrie Bradshow szerepében az orrunk alá dörgölte, hogy lányok, merjetek élni, merjetek koktélozni, merjétek mindenkiről azt gondolni, na, ő lesz az...és van olyan, hogy valaki gázos helyzetbe kerül a takaró alatt... Vállaljátok önmagatokat!

 

sjp_meg.jpg

 

- Bebizonyította, hogy nincs is jobb az életeben, mint a női barátságok. És néha összeveszünk a barátnőinkkel, kiakadunk, telefont lecsapunk, de ezeket az erős szálakat soha, de soha nem szakíthatja egyetlen pasi sem szét.

- Megértette velünk, hogy bármilyen csodaszerek is vannak a világon, akinek karikás a szeme, genetikailag, az bizony meglehetősen erősen úgy is marad. Vagy gumiarcúvá retustálják a címlapokon. 

 sjp_es_mr_big.jpg

 

-  És ami a legfontosabb: reményt csempészett az életünkbe, hogy igen, létezik Mr. Igazi. És amikor már azt gondoljuk, hogy Párizsban vár ránk a szerelem, még oda is utánunk jön az igazi Igazi. Mert létezik és minden királylányért eljön egy szép napon az ő Mr. Bigje!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr117303722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása