Nesze!szer

Jennifer Lopez ruhája mozivászon lett!

2015. március 22.

 

 

jennifer-lopez-feel-the-light-american-idol.jpg

Jennifer Lopez ruhája megint kiverte a biztosítékot. Nem, most nem a melle lógott ki a kelleténél jobban, vagy a popsija domborodott szépen, hanem olyan dresszt viselt az American Idol legújabb epizódjában, ami lélegzetelállító volt. Egy egyszerű, több méter sugarú fehér szoknya részre vetítettek a munkatársai szebbnél szebb képeket különböző effektekkel. Azóta ettől hangos a sajtó, hogy milyen nagyszerű volt. Nézzétek meg a videót. 

Alatta pedig megmutatjuk azt, hogy ez az ötlet nem is olyan új ám, sőt... A Pumpkin paradise blog írt erről anno, mert ez  a 2012/13-as Franck Sorbier francia tervező kollekciójánál szerepelt először. Tehát Amerikában megint nem találták fel a spanyol viaszt, csak egy európai ötletet tökéletesítettek. Szép volt azért, az egészen biztos!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr487291975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása