Nesze!szer

Ajándék... e kávéházi szegleten! Kávé és költészet rajongók figyelem!

2015. március 21.

 

kv_lany_1.jpg

 

Tudjuk, ti is kávé fanatikusok vagytok sokan. Mert ugye mi is....van egy szuper tippünk mára! 

Harminckét éves lettem én – meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam.” Reméljük, mindenkinek ismerősen cseng a fenti idézet, József Attila: Születésnapomra című verséből. Nem véletlen, hogy ez az idézet lett az egyik hívószava, a Julius Meinl, Költészet Világnapja alkalmából indított, rendhagyó kezdeményezésének is. 

Ma, vagyis 2015. március 21-én szombaton egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssorral vagy akár egy idézettel "fizethetik ki". 

Na, mit gondolsz, megy még az Anyám tyúkja, vagy esetleg a Walesi bárdok? Esetleg egy Ady klasszikus, a Léda korszakból? Jó kávézást nektek, az akcióban szereplő kávézók listáját megtaláljátok ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr277288183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása