Nesze!szer

A nyuszi is ezt ajánlja

2015. március 19.

nyuszira.jpg

 

Úgy néz ki, a kertek alatt közeledik a nyuszi. Reméljük, idén nem lesznek mínuszok és hó sem fog esni, amikor ideért tapsi barátunk. Mi már lesegetjük, kinek, mi legyen majd a bokorban. Egy nyúl ajándékba viszont totálisan beleszerettünk, mert nagyon jó fej és finom is. Már a tartalma. A Lush kínálatában van nyulacska fej, ami jósággal van tele. Egyet már bespájzoltunk belőle, mert szuperül néz ki. A tartalma: 

Carrot szappan 100g,

Green Fun gyurmaszappan 100g,

Whoosh tusfürdőzselé 100g,

Grass tusfürdő 100g.

A  legkirályabb benne a Carrot szappan, annak őrületesen jó az illata, a szicíliai citrom benne a kedvenc összetevőnk. A gyurmaszappan meg vicces, a gyerekek imádni fogják. Az egész szerintünk teljesen megéri az árát, mert jópofa, eredeti és a négy dolog is teljesen használható belőle. A kendő, amivel pedig át van kötve, az is újabb feladatért kiált. Kislányok  a babázáshoz tudják bevetni, nagylányok pedig akár a hajukba, díszként. Cukiság a köbön. 

Lush Funny Bunny ajándékcsomag - 7 690 Ft

 

 

funny_bunny-500x500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr427283741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása