Nesze!szer

Nagy dobosok Magyarországon! TAP Factory

2015. március 14.

 

tap_1.jpg

 

Ez valami brutális. Ismeritek? Bennünket mindig annyi életörömmel tölt fel, hogy úgy éreztük, tudatnunk kell veletek a srácok érkezését!

Aki szereti a Stompot, a Lord of the Dance-t vagy a Cirque Soleil-t, annak látnia kell a TAP Factory előadását. Úgy képzeljétek el,hogy a hip-hop és az új cirkusz elemei keverednek az utcai zenével, a sztepptánccal és az őrületek akrobatikával. Mi teljesen belezúgtunk ebbe a formációba, most Pécsre, Kecskeméntre,Veszprémbe és Budapestre is jönnek több előadással. Adrenalin bomba a javából! 8 igen szép felsőtesttel megáldott férfi ember, aki úgy üti a dobokat, az autó felniket, hogy közben táncol is egy kicsit. Ja, meg is mutatjuk egy régebbi videón, hogy érezd a lüktetést!

 

 

Az előadások időpontjai és helyszínei:

Pécs, Kodály Központ: 2015. április 13., 19:00 

Veszprém Aréna: 2015. április 14., 19:00 

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok: 2015. április 16., 19:00 

Budapest Kongresszusi Központ: 2015. április 19., 15:00, 20:00

 

tap2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr377264931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása